resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1070
    misimovic'i kullanmayacağına emindim, hatta twitter'da falanda yazmıştım. hagi sahada kendisini oyuna veren ve takım mücadelesine sonuna kadar katılan futbolcularla yoluna devam edecektir. misimovic'in oyun yapısı ne futbolcu hagi'ye ne de antrenör hagi'ye uymazdı. misimovic yanlıştır demek istemiyorum ama hagi'nin istediği hırsı sahaya oyun yapısı gereği yansıtmayan bir adamdı.

    real madrid'le 2001 şampiyonlar ligi çeyrek finalinde eşleştiğimiz zaman ilk maçı mucizevi geri dönüşle 3-2 kazanmış ve madrid'e deplasmana gitmiştik. hagi o sezon emekli olacağını ve sözleşme yenilemeyeceğini neredeyse sezon başında açıklamıştı. madrid deplasmanında şok gollerle 3-0 yenik durumdaydık, bir pozisyonda jardel müsait bir durumdayken çok lakayıt bir vuruş yapmış ve mutlak golü kaçırmıştı. hagi jardel'in yanına ceza sahasının içine koşmuş ve jardel'i ciddi oynaması için resmen silkelemişti. hagi budur, hagi hırstır.

    kendisinden yerli oyuncular konusunda bir hamle şimdilik beklemiyorum, zira yerli oyuncu konusunda zaten kısıtlı bir kadroya sahibiz. şu anda yerlilerden kimseyi kadro dışı bırakacak lüksü yoktur. ama inanıyorum ki bir kısmını devre arasındaki takviyeler sonrasında, bir kısmını da sezon sonunda gönderip dengeli ve kaliteli yerli-yabancı rotasyonu sağlayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın