• 7
    yaptığı yanlış filan da, bursaspor yönetimi bu kadının kellesini alarak olayları yatıştıracağını sanıyor. zaten bursa'da bile çok izlendiğini düşünmediğim bir kanalda kadının biri çıkıyor, "meydana bekliyorum sizi" gibi laflar ediyor bursa'daki trabzonlular'a, bursasporlular da bundan tahrik oluyorlarmış. çıkıp trabzonlular'a saldırıyorlar. bursasporlular da kadının işine son verip açıklama yapıyor "efenim biz fair-playciliğiyle bilinen bir camiayız" gibisinden. http://fanatik.ekolay.net/...etail_244_202031.htm

    yahu siz kimi kandırıyorsunuz arkadaş? birilerine saldırmak için fırsat kollayan bir taraftar topluluğunuz var sizin. hıncal uluç geçenlerde çok güzel açıkladı bursaspor taraftarı'nın ne kadar saldırgan olduğunu. kendi halinde 2 yorum yapan bir kadın koskoca bir taraftar topluluğunu gaza getirecek de, şehirdeki trabzonlular'ın güvenliğini tehlikeye atacak... 13 kasım 2010 bursaspor trabzonspor maçından sonra engin sevinç yaşadı diye köpürenleri de bu kadın mı tahrik etti?

    türkiye'de kulüp kanalı vasıtasıyla gaza gelecek tek taraftar topluluğuna sahipsiniz, sonra kadının birini günah keçisi ilan edip "biz fair-play melekleriyiz" diyorsunuz. oldu be. ne kolaymış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın