resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 1269
    midemi bulandıran canlıdır, merak ediyorum tanju'yu ve eski karısını dinletmek için sabri ve ayhan ile işbirliği filan mı yaptı da bu kadar çok savunuyor bu adamları körükörüne, baros ve kewell'ı nasıl bir kalemde silip bu adamları ak pak bi hale getiriyor pess, senin gibi çakallara yedirmeyzi biz o futbolcuları git kendi bahçende oyna, bulaşma galatasaray'a.

    demiş ki; kewell, baros, elano, giden keita, hatta arada gelen santos ve jo gibi oyuncuların gayriciddi tutumları, galatasaray'daki en büyük problem.

    diyorum ki; kewell, baros ve keita'dan alınan verim gayet iyiydi, santos çabalıyordu, jo ise afaroz edildi, elano da ise tamamen yönetim beceriksizliğinin etkileri var kimse elano'ya gıkını çıkaramaz adamı manyak ettiler bi oraya bi buraya satmak için, şimdi 6 futbolcu saymış günah keçisi bunlardan zorlasan 2 tanesi verimsiz oldu, 4 taneyi nerenden uydurdun şeytan, sen guiza'dan ne verim aldın da bizim konulara giriyosun, başkanı asker kaçağı, grup seks yapan takımın bir mensubu olarak, milletin telefonunu dinletip ahlaktan bahsedemezsin.

    demiş ki; galatasaray'ın orta sahasında ofansif oyuncu olarak tek oyuncu elano. ondan da faydalanamadı galatasaray. barış, cana, ayhan, mustafa sarp gibi isimler, maksimumunu vermeye çalışıyorlar. benim ölçülerimde türkiyenin en iyi yerli stoperi servet.

    diyorum ki; e hani elano gayriciddiydi biz mi faydalanamadık o'nda mı kabahat var bi karar ver, cana konusunda tükürdüğünü böyle eşşek gibi yalayacaksın zaten o beklediğimiz birşey,mustafa sarp zaten yetenekleri kısıtlı bir oyuncu kötü orta sahada daha da kötü görünüyor ve hatalar yapıyor, ayhan da istikrar yok ve kötü oynuyor, barış özbek de yeteneği sınırlı biri artı bişey yapmıyor, bişey verdikleri yok bu adamların ne maksimumu, ortada bir performans yok ki,gelelim servet'e; servet türkiye'nin en iyi yerli stoperiyse eğer sen de en ahlaklı ve en tarafsız adamısın, hatta "adam"sın.

    demiş ki; kewell, elano, baros gibi oyunculara, birilerinin galatasaray'da oynadıklarını öğretmesi lazım. buldular ayhan'ı, servet'i, sabri'yi... onların üzerinden besleniyorlar. adres yanlış yerde aranıyor.

    diyorum ki; kewell ve baros neredeyse kariyerlerinin en iyi dönemlerini geçirdiler galatasaray'da elano'nun durumunu yazdım, şimdi bu yerli sevdası nedir yerli malı haftası filan mı? son 5-10 yıldır türkiye'de kişisel hata ile en çok gol yediren adam kim servet değil mi? aynı süre içinde en başarısız bek/kanat oyuncusu denildiğinde akla ibrahim üzülmez ile beraber sabri gelmiyor mu? yetenekleri sınırlı ve istikrarsız ayhan kaç maç kurtardı.

    özet: rıdvan, git kendine çok sövdürmeden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın