• 5
    bu takım yeri geldi ezeli rakibinden 6 yedi, yeri geldi lig düşmesi garantileşen kocaelinden sami yen'de 5 yedi, yeri geldi kıçı kırık hacettepe'ye yenildi, yeri geldi 35lik ceyhun eriş'i durduramadı, yeri geldi ankaragücü'nden 1 dakikada 2 gol yedi, yeri geldi semih kaya - emre güngör ikilisiyle çıktı, yeri geldi kewell'ı stoper oynattı, yeri geldi forvetsiz oynadı...

    ama şu an bulunduğu duruma hiç düşmedi bu takım.. bence buralara gelmemizin sebebi futbolculardır. galatasaray futbolcusu diğer futbolculardan farklı olmalıdır. entropia çok güzel tanımlamış: her türlü karakteristiğe sahip olabilir, fakat takım için emek veriyorsa, takımını seviyorsa ve onun için çaba gösteriyorsa, taraftar, yani taraf tutan olarak bizim desteklememiz gereken futbolcudur.

    galatasaray taraftarı koşan, mücadele eden, yırtan, yıpratan, ruhunu sahaya yansıtan futbolcuyu sever. işte böyle futbolcuya galatasaray futbolcusu diyoruz. üzerinde taşıdığı formanın kıymetini bilmeli, armanın isimden daha önemli olduğunu kavramalıdır. galatasaray futbolcusu kendi üzerine düşeni yaptığı takdirde taraftardan gördüğü destekle kapasitesinin 1 katı üstüne çıkar.

    her futbolcu üzerine düşeni yapsa bu takım zaten bu ligi alıp götürür. yeter ki futbolcularımız kendine güvenip kenetlensinler ve bize neler yapabileceklerini göstersinler. şu durumda onları ayağa kaldıracak olan bizler değiliz, ta kendileri..
App Store'dan indirin Google Play'den alın