resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1068
    --- alıntı ---

    galatasaray'da, manisaspor mağlubiyeti sonrasında sular durulmuyor. yönetim kurulu üyeleri arasında yaşanan sorunların yanı sıra, yöneticilerle teknik direktör hagi arasında da fikir ayrılığı olduğu öğrenildi.

    rumen teknik adamın devre arasını beklemeden bazı oyuncularla yolların ayrılmas...ı gerektiğini yöneticilere iletttiği ancak istediği cevabı alamadığı ortaya çıktı.

    yöneticilerin hagi'ye, bu şekilde yaşanacak ayrılıkların maddi boyutundan bahsettikleri ve oyuncular hakkında verilecek karar için devre arasını beklemesini istedikleri belirtiliyor.

    hagi'nin bunun üzerine çözümü kendisinin üreteceği ve çalışmak istemediği bazı oyuncuları, pazar günü oynanacak kayserispor maçının kadrosuna dahil etmeyeceği ve istanbul'da bırakacağı öğrenildi.

    hagi ile yöneticiler arasında yapılan görüşmede rumen teknik adamın kadrosunda kiralık futbolcu istemediğini yinelediği, devre arasında transfer edilecek isimlerin bonservisleriyle birlikte alınmasını istediği ifade edildi.

    yöneticilerin, bu konuda da hagi'ye garanti veremedikleri, bunun üzerine de hagi'nin kimsenin kendisinden başarı beklememesini gerektiğini söylediği belirtiliyor.

    --- alıntı ---

    kaynak : facebookta bir sayfa.

    edit : theboreas uyardı, kaynak ligtv. teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın