• 989
    kötü gidişata rağmen desteğini eksik etmeyen taraftarının iyi niyetini suistimal eden takım. takım derken; barış özbek, servet çetin gibilerinin oluşturduğu futbolcu takımından söz ediyorum, galatasaray futbolcusu olduğunun bilincinde olup, o onura uygun futbol oynayanlardan değil. ve taraftarın desteğini cepte görmelerinin verdiği rahatlıkla, emek bile sarf etmediklerini düşünüyorum. söz konusu olan galatasaray armasıysa ona can feda, ancak hiçkimse yüreğini ortaya koyarak oynamayan futbolcu silsilesine, her maç onların bedenen yorgunluğunun bin kat fazlasında kafa yorgunluğu çeken taraftardan destek beklemesin.
    sakatlık durumu elverdiği müddette maça, galatasaray formasını alnının teriyle hak edip çıkan milan baros'la, servet çetin gibilerini aynı kefeye koyup bunun adına galatasaray deniliyorsa, takımın kendi içinde düştüğü "formayı hak edip maça çıkanlar vs teknik direktörün isteği üzerine maça çıkanlar" sorunsalı önümüze durdurulamayacak bir kötü gidişat getirmeye devam eder, kimse de birşey diyemez.

    edit: nkfvas: "galatasaray'ın düştüğü duruma üzülmem için bunu hak etmemiş olmaları gerekiyordu." demiş twitterında. bize de adam haklı beyler demek düşer bundan sonrası için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın