• 2737
    yazarlarının çat pat sözlüğü terk etmesinden veya yazmayı bırakmasından rahatsızım.

    bana göre bunun çok çeşitli nedenleri var. detaylarına girip insanları rahatsız etmek istemiyorum. defalarca yazdım, yanlış yapıyorlar. hayat bu kadar ciddiye alınacak veya her haltı dert edecek kadar önemli değil. burası bir komünite ve hayatın içindeki tüm farklılıkların ve çelişkilerin yanı sıra acemiliklerin, bıkkınlıkların ve hayal kırıklıklarının burada da yaşanması kaçınılmaz.

    sözlüğü terk etme olayı biraz kaçış gibi geliyor bana. kendini nasıl hissedersen hisset nereye kadar kaçabilirsin. aslında herşeyin başı kendini sevmek meselesi. kendini sevmeye çalış. siktiret doğruyu yanlışı, bas gaza. herkesin doğrusu kendine. şunu bil; annen ile baban ve bir gurup güzel insan haricinde hiç kimsenin umrunda değilsin bu hayatta. yüzüne karşı söylenenler ya genel geçer öğretilmişliklerin tezahürü, ya da geleneksel iki yüzlülük. annen baban haricindeki o güzel insanlar da ya kalpten inanmış müminler, ya hayatı bir ufak rakı ile yarım paket sigaranın ucunda yaşayanlar, ya da "olmuş" insanlardır. takmazlar kafaya. sen de takma kafaya.

    hata yapsan ne olur. alt tarafı bir gol yersin. maç doksan dakika. asıl maça, sen iki gol at. yediğin gole kafayı takma maçı almaya bak. yediğin gollere kafayı takarsan küme düşersin. yapma.

    buraya yazar olan herkes bu sözlüğün ayrı bir rengini temsil ettiğini fark etmeli. umarım hiç kimse yaşadığı karmaşık duygular veya bıkkınlık nedeni ile sözlüğü bırakmaz veya bırakanlar geri döner.
    dönsünler. haldur huldur yazışalım yine.

    -kandıralı sen de dur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın