• 1
    sevgili sozluk yazarlari. ister inanin ister inanmayin onceden yazdiim entryleri okuyun ben cok iyi bir galatasarayliyim. her mac stada gtmem, deplasmanlara gitmem ama yine de bu renklere gonul vermis bir insanim. samiyenin son senesinde kombine almama sebebim gecen sene samiyende gittigim 10 kusur macin hicbirinden guler yuzlu ayrilmamis olmam.

    bizi yenilmeye alistiran, yuzumuzu yerden kaldirtmayan ruhsuz inancsiz ozveri ne demek bilmeyen bir futbol takimiz var. her mac daha kotuye giden canimizi sikan, yuregimizi acitan bir durum bu. en son 14 kasim 2010 gecesi tribunlerin yureklerindeki aci bir patlak verdi. stadin her noktasindan cesitli protestolar yukseldi. butun aksam neler yapilsa da galatasaray kurtulsa diye kendi aramizda saatlerce tartistik.

    peki futbolcular ne yapti?

    elimde somut kaynak olmadigi icin basina degil burada galatasarayli kardeslerime renkdaslarima anlatarak bir farkindalik olusturmak istiyorum. lutfen provakatorluk olarak algilamayin. ben bu sozlukten hakkinda onlarca entry girilmis ona buna bok atarak prim yapmaya calisan bir yazar degilim. her gun onlarca entry de girmem. sadece galatasarayla ve sporla ilgili bir platform oldugu icin rahatca fikirlerimi paylasirim. o yuzden kimseye yalan borcum yok.

    galatasarayimizin cok kaliteli ve seviyeli futbolculari her mac sonra si cok sevgili b8 lakapli futbolcumuzun evinde cesitli bayanlarla birlikte toplanip alem yapmaktalar. yenilgi veya galibiyet zaten bu sene cok nadir oluyo farketmiyor onlar icin. bizim gibi uzulup karalar baglamiyorlar. telefonlarini kapatip hayata kusmuyorlar. futbolcularin isimlerini verip vermemek konusunda kararsiz kaldigim icin bunlari yazmiyorum. ancak sevgili mehmet helvaci ve arkadaslari bugun radikal bir karar almazlarsa, aciklamaktan da kacincak bir sey yok acikcasi. boyle bir durumda takimdan ne duzeni ne ruhu bekledigimizi anlamiyorum sozluk. icimiz adeta kurtlanmis haberimiz yok. galatasaraya ihanet edenleri aramizda barindiran cok sanssiz bir nesiliz yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın