• 59
    sinirim yati$ti, artik saglikli bir yorum yapabilirim.

    kisa gececegim, maç a iyi ba$ladik. makukula nin golüne kadar iyiydik. istekli bir galatasaray vardi. 4-3-3 ün sag kanadinda sabri yi gördük. güzel bir hamle idi. fakat maalesef arkasindaki ali turan aksadi. bu üçlü nün solunda kewell i gördük. ama kewell in o eski halinden eser yoktu. 2 maçtir vasat bir performans sergiliyor. en ileride yine gol umudumuz pino vardi ama dün o da kötü idi. hatta biraz yorgun gördüm kendisini. hikmet hoca savunmayi arkada tuttugu icin kendisine gereken bo$ alanlari bir türlü bulamadi. ali sami yen e gol yememek icin gelen bir manisaspor vardi. bir de gol bulursak geri cekiliriz, kontralarla belki de bir 2. gol bulabiliriz diyen hikmet karaman hakli cikti. ceza sahasinda servet ten iyi siyrilan makukula, düzgün bir vuru$ ile takimini öne gecirdi. zaten gol den sonra da tek olumlu hücum organizasyonumuz olmadi. geriye dü$tükten sonra artik maçlari ceviremiyoruz, çünkü zaten cok zor gol buluyoruz. takim ileride cogalamiyor. ortasaha da bir maestronun eksikligini hissediyoruz. 2 çalim atarak adam eksiltecek adamimiz yok. arda nin yoklugunda belki misimovic bu görevi üstlenebilirdi fakat o da oyuna geç dahil oldugu icin pek adapte olamadi. bura da kendisini ele$tirmek istemiyorum. daha henüz takima uyum saglayamadi, zaman a ihtiyaci var. hafta ya kayseri deplasmanindan* mutlak 3 puan cikarmamiz gerekiyor. onun haftasina da besiktas i yendigimiz takdirde biraz daha rahat nefes alabiliriz sanirim.

    yani bu saat ten sonra artik bu i$in lam i cim i yok! ligin ilk yarisini 31 puan ile bitirmemiz gerekiyor. zor bir $ey degil. haftaya kayseri yi, sonra asy de schuster in besiktasini. sonra sirasi ile yilmaz vural in kasimpasasini, genclerbirligini ve konya yi yenmemiz gerekiyor. 5 x 3 = 15 + 16 = 31 puan! bundan sonra her maç ölüm kalim maci! bu yari$in icerisinde yer almak istiyorsak bu maçlari almak zorundayiz!

    öte yandan yine bir aralik ayi ve yine bir deplasmanda oynanacak konyaspor maci diyorum ve aklima biri iyi biri kötü, 2 $ey geliyor. umarim bir kaç yil önceki gibi bir sag bekimiz orada sakatlanmaz da, aydin yilmaz yine oyuna joker olarak dahil olur ve son dakika da galibiyet golünü getirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın