• 28
    bazı basın organlarınca şanlıurfa engelli basketbol takımının otobüsü ile kıyaslanmış yeni futbol takımı otobüsümüz.

    bu kıyaslama o kadar art niyetlidir ki, türkiyede en çok para kazanan futbolcular galatasaraydan ziyade fenerbahçe ve beşiktaş formaları giymelerine rağmen bunlar asla böyle bir kıyaslamada, duygu sömürüsünde kullanılarak hedef gösterilmez. siz hiç gökhan gönül'ün lamborghini'si ile kıyaslanan 3. lig oyuncusu gördünüz mü? elbette ki hayır. bunlar doğal geliyor bu basın müsfettlerine.

    ama kalkıp galatasaray kadar büyük bir klübün bilmem kaç yüz milyon euro değerindeki takımı için aldığı otobüsü bu tür bir duygu sömürüsünde malzeme yapabiliyor. bunu okuyan insanlar ulen adamlara bak ne lüks içindeler diyebiliyor. veya bu it herifler o paralardan azıcık ayırsa da şunlara yardım etse diyebiliyor.*

    ama kimse dünyada bu tür bir adalet sisteminin olmadığından bahsetmiyor. ya da varsa bile bu adaletin de adil dağıtılmasının gerekliliğinden bahsedilmiyor. göstersene o kadar için sızladıysa fenerbahçe lüksünü, beşiktaş lüksünü, hatta trabzon lüksünü. yoookkk. işinize gelmiyor. daha dün galatasaray batıyor diye haber yapan bu değersiz adamlar bugün stadı bitmek üzere olan, uzun vadeli gelirleri iştah kabartan takımdan daha şimdiden o kadar korktular ki, başladılar salya saçarak kin kusmaya.

    fenerli basın bile demek yetmez bu şahsiyetlere. adamlar mı, o bile tartışılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın