• 6
    0-0 iken

    pino şut da çekmiyor. abanıyor sadece ben göndereyim de nasıl giderse gitsin. bi bak nereye attığına. sırf güç var başka bir bok yok şut adına. ha bu adam elli metreden gol atarsa da değişmez fikrim. adamda bitiricilik yok bi kere. ayrıca pas vermeyi unutacan artık yeter.

    1-0 iken gol pino;
    son vuruş ustalığı beklemediğim futbolcu. bir de o beklemese artık.

    3-1 iken gol pino
    dünyadaki en iyi son vuruş ustasıdır. ee abi 2 gol attı görmediniz mi?

    bazen insan yanılabileceğini de kabul etmelidir, maçtan evvel ki entrysinde de peşin fikirli davranarak şunu yazmıştır;

    ilk onbiri gördükten sonra; gelen gideni arayıtmış diyesim geldi. her neyse. abiii bu ne ya. yine golcü yok. alt yapıdaki oyuncuları biriniz deneyin artık be. tamam bu akşam olası kötü bir sonuç beklentiler yerlerdeyken dahi hagi yi zora sokar. ama bu cesaret onda da yokmuş. başka bahara artık.*

    pino'yla ilgili başka entrylerinde ise neden bu 3 yorumu yaptığını anlıyoruz;

    -adam iki dripling, iki üç tane de serseri şutuyla aldı gönlümüzü. ne kadar da açmışız. vay be. mustafa sap, servet, ayhan gibi geri vites futbolcular olunca hasret kalıyosun bu tür futbolculara. bu lafım da sana pino. seni hiç sevmedim aslanım. ama seni sevenleri de üzme. şu an ki futbolun bi boka yaramaz. bir maç kazandırırsın 10 maç puan kaybettirirsin. ama futbol felsefen değişirse ne ala.

    -çok çok çok çok çok bencil oynayan bir topçu. yetenekleri bencilliğini kabullenmemi sağlayacak kadar yeterli değil üstelik.

    şimdi kardeş arkadaş abicim bir futbolcuya gıcık olup sürekli yalandan açığını aramak ne sana faydalı ne sözlüğe ne de başka birine, bir oyuncu iyi oynadıysa iyi oynamıştır bu kadar kasılmana gerek yok, biz sana bak ya sen kötü diyordun adam gayet iyi diyecek halimiz yok ama bu kadar da kör zannetme bizi. necati ateş'i milli takıma önerip pino'yu beğenmezsen hiçbir inandırıcılığın kalmaz. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın