• 9
    her ne kadar milliyet haberi vermek istemesem de;

    --- alıntı ---

    ikinci anonsla cinnet getirdik
    fenerbahçe’nin geçen yıl son maçta şampiyonluğu kaybetmesinin ardından çıkan olaylara karışan 15 taraftar, yapılan ilk anonsta büyük sevinç yaşadıklarını bursaspor’un şampiyonluğu ilan edilince de büyük bir şok yaşadıklarını söyledi.

    http://bit.ly/dgbDIP

    fenerbahçe ile trabzonspor arasında 16 mayıs’ta şükrü saraçoğlu stadı’nda oynanan ve 1-1 sona eren maçın ardından çıkan olaylarla ilgili gözaltına alınan sanıklar, kadıköy 8. asliye ceza mahkemesi’nde dün hakim karşısına çıktı. duruşmaya tutuksuz sanıklar muammer aydın, emir hulusi yolaç, nihat demir, alper yenigün, taner karabağ, doğan yazgan, hüseyin doğan, ferdi aygüneş, abuzer çetinkaya, emre karacalı, şahin karakoyun, erdem akın, efe akman, burak mısırlı ve ahmet ersin atakay katıldı.
    yenigün, maçın sonlarına doğru statta fenerbahçe’nin şampiyon olduğu anonsu yapıldığını, sevinç yaşarken, ikinci bir anonsla bursaspor’un şampiyon olduğunun belirtildiğini söyledi.
    yenigün ve doğan, ikinci anonsla şampiyon olmadıklarını anlayınca şoka girdiğini ve birkaç koltuk kırdığını belirterek, pişman olduklarını söylediler.
    aygüneş de şampiyonluğu kaçırdıklarını öğrenince kendini kaybettiğini, adeta cinnet geçirdiğini ve koltukları kırıp, ateşe attığını anlattı. aygüneş, “fenerbahçe’yi çok seviyorum. şampiyonluk gidince travma yaşadım” dedi.

    ‘panoları tekmeledik’
    çetinkaya da, duyduğu üzüntüden ve yaşadığı şoktan dolayı 1-2 koltuk kırdığını söyledi. karakoyun ile akman da sinirle reklam panolarını tekmelediklerini anlattı. diğer sanıklar ifadelerinde koltuk kırmadıklarını ve statta çıkan yangınla ilgilerinin olmadığını dile getirdiler.
    mahkeme, ertelendi. iddianamede, 15 sanığın, 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

    --- alıntı ---

    http://bit.ly/cqQOpP
App Store'dan indirin Google Play'den alın