resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 1259
    eğer bu adam beşiktaş maçları sonrasında yaptığı %100 futboldan zevk alıyorsa gerçekten isteyerek bu programı yapıyorsa bende cidden bu işten hiç anlamıyorum. açık ve net bir şekilde teknik direktör ve yorumcu rıdvan'ı sevmiyorum. hatta ve hatta karakter zaafiyetleri olduğunu da düşünüyorum.(hakaret anlamında karaktersiz demiyorum bak)

    gerçekten zamanında -ki çok zaman önce- 2-3 takım çalıştırmış bunlar içerisinde hiçbir başarısı yok ve hala kendisine hocam diyenlere yahu arkadaşlar geride kaldı artık o devirler ben kaç yıldır yorumcuyum demez,diyemez çünkü işine gelmiyor. yorumculuk kendisine göre kebap bir iştir. "hagi'yi real madrid'de istemiyordu hani " diye inceden alayını geçer ama kendisi bir takım çalıştırmak için çaba sarf etmez. bence türk futbolu için etmemesi de gerekir.
    aykut kocaman yalakalığı yapar ilerde dia niang oynasın diye ahkam keser ama dia ve niang'ı fenere gelmeden tanımaz bile. e bu adam adı üstünde hoca. fenere gelsin diye çırpınan insanlar var. nasıl gelsin geldiğinde 5 kişilik bir transfer listesi verebilir yönetime. 1-xavi 2-iniesta 3-biralex 4-selçuk 5-necati bu kadar. vizyonu bu kadar çünkü. bilgisi birikimi oynanan maçın üzerinde yorum yapma yeteneği vermiş ama o oynunu kuracak kapasiteyi vermemiş. bunu rıdvan'da en az bizim kadar iyi biliyor.

    tüm türkiye kendisini tanıyor. en iyi yorumcu sıfatı var. ( hay sıfatına) hiçbir dikkat edin hiçbir riski yok. kendisni geliştirmesini gerektirecek hiçbir durum söz konusu değil. bırakın avrupa liglerini iddaa ediyorum türkiye ligini bile düzgün takip ettiğini düşünmüyorum. ama kendisi bir maçı izler o maçta aklında kalan futbolcuları hafızasına alır belirli teknik taktik puanlar verir ve kendisine gelen sorularda hafızadan cevaplar. budur rıdvan benimde dahil olduğum ortalama bir futbol seyircisi kadar bilir. kendi takımı hakkında her şeyi bilir bütün yorumları fenerbahçe üzerinden yapar.

    söylediğim gibi rıdvan için sadece fenerbahçe ve galatasaray vardır. beşiktaş maçları onun için külfettir. bugün oynanan maç sonrası programı izlemedim tamamen eski gözlemlerime göre yazıyorum. rıdvan reytingi sever ama reyting almak için uğraşmaz bu yüzden fenerbahçe ve galatasaray ve hatta milli maç yorumlarında coşar kendinden geçer. konu trabzonspor bursa beşiktaş olunca canı sıkılır saçıyla oynar işin içinden çıkamazsa çaviniestalex der. galatasaray'a getirir konuyu.

    rıdvan'ın işine saygısı yoktur. popülerlik ve para onu bu konumda tutuyor. ntv kendisine kapıyı gösterene kadar bir takım çalıştıracağını sanmıyorum. çalıştırmaması türk futbolu açısından hayırlıdır. ha gerçi türk futbolu umrumdaymış gibi davranarak iki yüzlülük yapmak istemem. benim için sadece galatasray var. galatasaray başarılıysa ben tatmin oluyorum. aynı şekilde rıdvan içinde fenerbahçe var. saygı duyardım ama gözümüzün içine baka baka ben tarafsız olmak zorundayım demeseydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın