• 264
    2010-2011 sezonu basindan beri takdir ile seyrettigim takimdir.

    herkesin fikri kendinedir, ben bu takimi begeniyorum arkadas. baskanlari, arada sacmalasa da , eglenceli bi adam, bizim ulke oyuncusuyla arkadas baskan sever, yani manu`nun baskani burda allah muhafaza yonetici falan olsa, soguk diye tekme tokar doverler adami, bu sebepten sadri baskan ulke icin bicilmis kaftandir. ictigini pek sanmiyorum ama, en kisa zamanda mail ile ulasip kendisini cicek pasajinda misafir edecegim. salgam icsin allahsiz..

    hocalarina gelince, bana gore ulke futbolunun yetistirdigi en iyi egitimci hocasidir senol gunes. arada tv`ye verdigi roportajlarda, cok uzun konustugundan dolayi kendisine kafa atma hissi uyandirsa da da, ozellikle uzak dogu deneyiminden sonra, daha dinginlesmis, daha iyi bir egitimci olmus kendisi. her yas insan ogrenebilirmis, onu gosterdi senol hoca. ayrica, bu ulkede , jenerasyon degisimine gotu yiyen tek hocadir kendisi. yakin gecmiste fatih terimin cesaret edemedigi milli takimin jenereasyon degisimini, 2003 konfederasyon kupasi gibi onemli bir turnuvada, diger buyuk takimlar gibi gerceklestirmis, ayrica burda da basarili olmustur. daha sonraki letonya faciasinin sebeplerini hepimiz biliyoruz, bilmeyenler yakin futbol tarihi kitaplarina bakabilirler. adamin sadece sac seklini elestirebilecek kadar sig bir medyaya karsi ekibiyle buyuk zaferler almistir o donemlerde senol hoca..

    takima bakinca da , cok dengeli ve zengin bir kadro goruyorum. inanilmaz yetenekli oyunculari yok, ancak her pozisyonda en az 2 alternatif gorebiliyoruz. ayrica oyuncular, hocalarinin herkese esit mesafede oldugunu biliyorlar. ornek olarak dunku galatasaray macinda jaja`nin spektekuler hareketini tribunler cok begenmesine ragmen, senol gunes abartili buldu, ve oyuncuyu 2 dakika sonra oyundan cikardi, boylece oyuncularina gerekli mesaji gonderdi. ayrica, burak yilmaz ve engin baytar gibi adamlarin bile disipline edildigini gormek, hocanin takim uzerindeki etkisini arttiriyor.

    kisacasi bu seneki sampiyonlu favorilerimden biri trabzonspor. hak etmeleri durumunda sampiyon olmalari dilegiyle ..
App Store'dan indirin Google Play'den alın