• 78
    beni bilen bilir, ben akşam 23.00'de koyarım kafamı yastığa ve uyurum, sabahta güne 06.30'da başlarım. bu senelerdir değişmedi. yalnız dün gece acaip bir his vardı içimde uyuyamadım. telefondan twitter'a girip yazılanlarlara bakayım, belga-x factor-childofbodom sbtleriyle biraz eğleneyim istedim mevzu bahis olayı gördüm. bu adamı ben hiç tanımazdım, adam kendi çapında bir şeyler başarmış az veya çok kendi hayran kitlesini oluşturmuş bir gazeteci. onu ilk ekşi sözlüğü takip ettiğim dönemlerde okumuştum sıkça, nickini hafızama kaydetmiştim. galatasaray sözlük'e yazar olduğum vakit buralarda gezinirken yazılarına rastladım, sonra öğrendim ki burada zaten moderatörmüş. gerek burda gerek ekşi'de bütün yazılarını okudum. belga'nın kendine has bir uslubu vardır, sbtler dilenciler deken hem okutturur kendisini hemde hep haklı çıkar. evet hep haklı çıkar belgarath. bu mu hazımsızlık yarattı küfreden arkadaşta acaba. belgarath'a yapılan olayı hazımsızlık dışında hiç bir kalıba sokamıyorum. adamın uslubu orjinal ve farklı, söylediklerinde hep haklı çıkıyor o zaman sayalım sövelim!
    kendisiyle direk diyaloğu olan birisi olarak söylüyorum ki, inanılmaz alçak gönüllü bir adamdır. sizi arayıp 8-10 dakika hoşlanacağınız konuda konuşur sıkılmadan dinler. şu kendisine yapılan muamele başkasına yapılsa bu kadar zoruma gitmezdi muhtemelen ama bu adam çok başka bir adam. şimdi bu muameleyi yapan adamlar bizi yüzeysellikle suçluyor ya, bana da muhtemelen belga yalakası-özentisi yaftasını yapıştırırlar. ziyanı yok, biz sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen adamlar birbirimizi biliriz. ben yüzeysel olayım, yalak olayım ziyanı yok. biz o kadar yüzeyseliz ki analizlerinde sayfalarca yazıp anlatamadıkları fikirlerini, 140 karaktere sığdırabiliriz. 140 karakterden birbirimizle dost oluruz.
    futbol dilencisi, basketbol uleması vs.. aslında hepsi bir geyikti lan! bunu da mı çözemediniz? biz kendi aramızda eğleniyorduk aslında, hakaret mi ettik kendimizden başkasına? hanginize küfrettik, hanginizin kalbini kırdık? şimdi ben bu adama 'dur be başkan siktir et gitme' desem durur mu bilmiyorum. adamın popüler olma çabası yoktu, takip edileyim methiyeler düzülsün çabası hiç yoktu. sadece kendi kendimize eğleniyorduk biz. aslında en büyük dilenci bizdik! biz yüzeysel olalım, kaka olalım, mal olalım eyvallah, zaten bu tür yakıştırmaları siklemiyoruz; ama küfretmek nerden çıktı be allahın adamı. aslında çok şey söylerim bu konu hakkında, sayfalarca yazarım. 140 karaktere sığcak öfke değil içimdeki ama derler ya sussam gönül razı değil, söylesem tesiri yok.

    başkan üzme tatlı canını be, siktir et boşver. terbiyesizlik sahibinin olsun, senin canın sağolsun sbt :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın