• 14
    --- alıntı ---

    maça doğru: trabzonspor – galatasaray

    galatasaray, spor toto süper lig’in 11. haftasında deplasmanda trabzonspor ile karşılaşacak. 7 kasım pazar günü hüseyin avni aker stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşma öncesinde iki takım hakkındaki son bilgiler şu şekilde:

    stadyum: hüseyin avni aker
    tarih / saat: 07.11.2010 / 19.00
    hakemler: halis özkahya, baki tuncay akkın, ekrem kan, 4. hakem: hakan ceylan
    hava durumu: trabzon'da maç günü havanın bulutlu olması bekleniyor. sıcaklık en düşük 13, en yüksek ise 19 derece olacak. maç saatinde yağış beklenmiyor.
    yayın: lig tv
    internet: www.galatasaray.org

    galatasaray
    galatasaray, spor toto süper lig’de ilk 10 hafta sonunda topladığı 16 puanla sekizinci sırada bulunuyor. geçtiğimiz hafta, antalyaspor’u 2-1 mağlup eden takımımız, ligde oynadığı 10 maçta beş galibiyet, bir beraberlik ve dört mağlubiyet aldı. rakip filelere 14 gol atan galatasaray, kendi kalesinde ise 13 gol gördü.

    galatasaray, deplasmanda oynadığı beş maçtan ise 7 puan çıkardı. deplasmanda, eskişehispor ve bucaspor’u mağlup eden takımımız; sivasspor ve karabükspor’a mağlup oldu. dokuzuncu haftada fenerbahçe ile şükrü saraçoğlu stadı’nda oynanan maç ise 0-0 eşitlikle sona ermişti.

    galatasaray’da bu sezon oynanan 10 maçın, dokuzunda sahada kalan ayhan akman ve servet çetin en çok forma giyen oyuncular oldular. galatasaray en çok sarı kart gören oyuncu ise 4 sarı kartla ayhan akman oldu. ayhan’ı; 3'er sarı kartla pino ve barış takip ediyor.

    galatasaray’da bu sezon en çok gol atan isim milan baros. çek futbolcu sahada kaldığı 535 dakikada filelere 6 gol gönderdi. servet çetin’in ise 2 golü bulunuyor.

    trabzonspor ile 108. kez
    galatasaray ile trabzonspor, bu maçla birlikte 108. kez karşı karşıya gelecek. iki ekip arasında bugüne dek yapılan 107 karşılaşmanın 49'unu galatasaray, 34'ünü trabzonspor kazanırken, 24 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

    geçtiğimiz sezon ligde oynanan karşılaşmalarda, galatasaray, istanbul’da 4-3 galip gelirken, trabzon’daki karşılaşma ise trabzonspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanmıştı. galatasaray, lig maçlarında galibiyetlerde ezeli rakibi trabzonspor'un 10 farkla önünde bulunuyor. ligde yapılan 72 karşılaşmanın 32'sini galatasaray kazanırken, 22 maçta gülen taraf karadeniz ekibi oldu, 18 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. lig maçlarında galatasaray 93, trabzonspor ise 80 gol attı.

    iki ekip arasında trabzon'da yapılan lig karşılaşmalarında ise ev sahibi trabzonspor, galibiyet sayısında üstünlük kurdu. trabzonspor, evindeki 36 maçta galatasaray'ı 15 kez yenerken, takımımız ise bordo-mavilileri 12 kez mağlup etmeyi başardı. trabzon'daki 9 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. trabzonspor'un sahasındaki 43 golüne, galatasaray 42 golle karşılık verdi.

    trabzonspor
    bu sezon şenol güneş yönetiminde lige iyi bir giriş yapan, trabzonspor ilk dört haftada üç galibiyet, bir beraberlik aldı. beşinci haftada kendi sahasında manisaspor’a 3-1 mağlup olan trabzonspor, ilk 10 haftadaki tek yenilgisini aldı.

    son haftayı galibiyetle kapatan karadeniz ekibi, bu sezon çıktığı iki derbi maçından da galip ayrılmıştı. trabzonspor, ikinci haftada fenerbahçe’yi 3-2, yedinci haftada kendi sahasında beşiktaş’ı 1-0 mağlup etmişti. trabzonspor’un, içerde oynadığı beş maçta; dört galibiyet, bir beraberliği bulunuyor.

    trabzonspor’da şenol güneş, ilk 10 haftada 20 oyuncuya şans verdi. trabzonspor’da onur egemen ve selçuk 10 maçın tamamında forma giydi. serkan balcı ise 877 dakika sahada kaldı. trabzonspor’da cale, 4 sarı kartla en çok kart gören oyuncu oldu. selçuk ve ceyhun’un ise 3 sarı kartı bulunuyor. karadeniz ekibinde umut bulut, burak yılmaz ve kadro dışı kalan teofilo’nun 4’er golü bulunuyor.

    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/...erlig/haber/8382.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın