resim
Rubén de la Red Gutiérrez
Görev:Altyapı Antrenörü
Takım:Al-Nasr SC
Yaş:39
Uyruk:İspanya
  • 9
    30 ekim 2008, real madrid'in kendi sahasında 3. lig ekibi real union'a 3-2 yeniliyor ispanya kral kupası maçında. maçtan sonra, kimsenin aklında maç yok. ne real unionlular sevinebiliyor, ne de real madridlilerin umrunda oluyor kaybedilen maç. maçtan sonra yapılan ilk açıklamalar, de la red'in durumunun iyi olduğu, herhangi probleme rastlanmadığı yönündeydi. ancak daha sonra yapılan tedavilerin ardından ortaya çıkan sonuç bir hayli üzücüydü...

    "2 yıldır çok çabaladım ama kalbim yeniden futbol oynamama izin vermedi. kariyerime antrenör olarak devam edeceğim.."

    real madrid menajeri valadonu: "ruben, bundan sonra mourinho'nun laboratuarının üyesi olacaktır"

    2008'de, ispanya'nın şampiyon kadrosundaydı. geleceği parlak deniliyordu. buraya kadarmış. en iyi performansını göstereceği zamanlarda, kalbine yenik düştü.

    ruben de la red, daha 25 yaşında. 30 ekim 2008'de çıktı son maçına, 2 senedir sahalardan uzak. en iyi performansını göstereceği zamanlarda, futbol oynamasının çok riskli olmasının belirtilmesi üzerinde futbolculuğu bırakmak zorunda kaldı, göz yaşları içinde..

    göz yaşlarına hakim olamadı ruben, eminim yüzlerce kişi de onunla birlikte tutamadı göz yaşlarını. çok etkilendim açıklamalarını izlerken. antrenörlük hayatında başarılar, yolun açık olsun ruben..

    http://jaimelesport.blogspot.com/...lsun-ruben.html#more
App Store'dan indirin Google Play'den alın