• 370
    nedense bir anda 3 büyük takımın birden düşmanlığını kazanmış takımdır. yahu sıfır çekince niye orgazm oluyoruz ben anlamıyorum kardeşim
    bu takımı senin tuttuğun takım 2008 den beri yenebilmiş mi?
    en son bu sezon kendi evinde 2-0 seni yenmiş mi?
    geçen seneyi şampiyon kapamışlar mı?
    bu sene namağlup liderler mi?
    ligde bu takımı 18 maçtır yenebilen çıkmış mıdır?
    şu soruların cevaplarını bi kendi kendine versin o ay ayolcular gol atamayan takımla akılları sıra ta.ak geçmeye çalışanlar.
    hayır dalga geçen güzel kardeşlerim biz ne yaptık karpaty lvivi yenemeden elendik. beşiktaş ne yapıyor kendi evinde 10 kişi rakibinden 3 fark yiyor. fenerbahçe ne yapıyor peşpeşe young boysla paoka eleniyor.
    ulan bu adamlar en azından manchester uniteddan valenciadan puan alamıyor biz karpaty lvivden alamıyoruz nasıl bir yüzsüzlükle fanatizmle saldırmaktır ki bu...
    hayır ne yapsınlar "hacım biz çatır çutur şampiyon olduk da bence avrupada yapamayız galatasaray gitsin şampiyonlar ligine" mi diyecekler. o ona oynadı bu buna oynamadıyı geçin hocam bu adamlar çatır çatır toplarını oynayarak şampiyon oldular hala daha da 10. hafta sonunda liderler.
    ha sokmuşum böyle süper lige dersen anlarım. ben de yardımcı olurum. ama ay ayola bakın kih kih diye dalga geçme hakkımız yoktur şu an.
App Store'dan indirin Google Play'den alın