• 366
    geçen yıl, transfermarkt'a göre 40 milyon avro'luk bir kadro ile, 140 milyon avroluk galatasaray'ı, 132 milyon avro'luk fenerbahçe'yi ve 120 milyon avro'luk beşiktaş'ı geçerek şampiyon olan takımdır.

    bizim tartışmamız gerekenler, koskoca galatasaray'ın kendi sahasında eskişehirspor'a , antalyaspor'a yenilmesi, deplasmanda doğru dürüst galibiyet alamaması mevzularıdır. koskoca galatasarayi kendi ipini kendi kesemiyor demek ki, başka takımlardan medet umuyormuş. sen top oynadın, süper performans gösterdin, goller attın hakem vermedi, penaltılarını hiç çalmadılar da, bu bursaspor'u herkes çok sevdi, herkes yattı ve şampiyon oldu..

    adama götüyle gülerler..

    sen büyük takımsın, (gbkz: galatasaraysın farkında mısın ? ) dedik millete, ama bi türlü dinletemedik. tribünündeki ergenler, başka maçlarda bile,ay ayol bursaspor bursaspor diye bağırır oldu. 2001-2002 senesinde bu takımın tribün bestelerinde milan, real madrid falan vardı, acaba onlar da mı bize yattılar, aynı bursa'ya yatıldığı gibi ?

    senelerdir olan budur ayrıca, her anadolu takımı, 3 büyüklerle oynarken daha motive olur. çünkü o maç canlı yayınlanır, vitrine çıkar topçular. geçen seneye kadar bursaspor maçları canlı yayınlanmazdı. ama galatasaray maçları hep canlı yayınlanır. şimdi biz, kendini göstermek isteyen anadolu'da oynayan topçulara 'niye böyle oynuyorsunuz ulan ' diyoruz, ama kendi takımınıza, 'ulan karşı takımın tüm bütçesini biz elano'ya veriyoruz, niye bu adamlar bizden daha çok koşuyo, bizdeki hata nerde ? ' demiyoruz..

    ayrıca bu adamlar seni geçen sene kendi sahasında evire çevire yendi, içerde de , bizim ekstra motivasyonumuza rağmen bizden beraberlik çıkardı. sana üstünlük sağladı yani. acaba farkında olmadan biz de mi yattık diğerleri gibi ?

    kısacası, balyoz orda, kafa da burda.. tekrarlıyorum: adamlar bileğinin hakkıyla şampiyon oldu !
App Store'dan indirin Google Play'den alın