• 362
    bursaspor 2010-11 şampiyonlar ligi sezonunun 4. maçından da mağlubiyetle ayrıldı, henüz gol atmayı da başaramadı. şimdi sırf bu sonuç sebebiyle şampiyonlar ligi'ne neden bursaspor gitti, işte desteklerseniz böyle olur gibi naralar atılmaya başlandı hemen.

    bu söylemlerde bulunan kişilerin atladığı noktalar var, buyrun bakalım:

    - cl'ye katılım prosedüründe çok net bir kural var. kural der ki , 'uefa sıralamasında ilk bilmemkaç sırada olan ülkelerin şampiyonları, bu lige direkt katılır.' şimdi, geçen yıl turkcell süper ligi şampiyonu kim ? bursaspor. insanların beklentisi nedir, anlamıyorum. size göre tff, bursaspor şampiyon olduktan sonra, ' olm siz şampiyon oldunuz ama, bu ligde sizden bi halt olmaz, biz onun için sizin yerinize 3 büyüklerden birini yollucaz ' mı deseydi ? komik olmayın..

    - geçen yıl, bursaspor lehine medya avantajı olduğu söyleniyor. külliyen saçmalık, çünkü medya her zaman 3 büyüklerin kafaya oynamasını ister, reyting ordadır çünkü. milyonlarca taraftarı olan 3 büyükler yerine binlerce taraftarı olan bursaspor'a neden destek versin medya? ha, derseniz ki halkın sempatisi vardı, onda hak veririm. ama bu sempatiyi de bursaspor kendi başına yaratmıştır. neden mi,

    çünkü sen yüz küsür milyon avroluk takım yaparken, arkanda milyonlarca taraftar varken, lobin sağlamken hem avrupada hem ligde başarısız olurken, bu takım inanılmaz mütevazi bir bütçeyle, göstere göstere, alnının akıyla şampiyon oluyor, işte bu sebepten insanlar o takıma büyük saygı duyuyor.

    deccal kenya'nın da dediği gibi, daha ironik olanı, bu eleştirileri yapanların çoğunluğunun karpaty gibi bir takıma elenen takımın taraftarları olması. adamlar kendi sahasında valencia ve manu'ya yenildi, günahları büyük yani..
App Store'dan indirin Google Play'den alın