• 102
    pino nun golünden 2 dk. önce arkadasima, haci bu adam bu ak$am böyle abanarak bir gol atsin, 2 haftadir bayagi bir zorluyor dedigim ve pino nun sanki sesimi duymu$çasina topa hayvani bir güçle vurarak spor toto süperlig de attigi ilk golün maçi dir.

    takimimiz genel olarak ilk 45 dakika da iyi bir futbol sergilemi$ olumlu sinyaller vermi$tir. serkan ve cana nin oyundan cikmasi ile birlikte medical park antalyaspor oyunda ali turan in kanadindan etkili ataklar gerçekle$tirmi$tir.

    galatasarayimiz da bilhassa misimovic, pino, cana ve serkan iyi futbollari ile göze çarpanlar arasina girmi$lerdir, antalyaspor da ise tita, sedat agçay ve genç musa nizam.

    $ahsi görü$üm,
    hagi nin gelmesi ile birlikte, servet, hakan balta, mustafa sarp ve bari$ in daha iyi bir oyun sergilemeleridir.

    öte yandan antalyaspor ilk 15 dakika galatasarayin kurdugu baskiyi kiramami$ ve kendi yari alanindan çikamami$tir. akabinde önce 31. dk. da servet düzgün bir kafa vuru$u ile gol perdesini açmi$, 3 dk. sonra da pino takimimizin 2. golün kaydetmi$tir. antalyaspor kalecisi servet in vuru$unda çaresiz kalmi$tir. zira top tabir i caiz ise, diregi yalayarak içeri girmi$tir.

    galatasaray iyi sinyaller veriyor, bu pazar* zevkli bir mücadele ya$anacak gibi gözüküyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın