resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 1249
    --"hafta içi ceza verdiğin oyuncuyla hafta sonu sarmaş dolaş olamazsın" demiştir. bunu muhtemelen başkan ve arda turan için kullanmıştır.

    --"türkiye'de yıllık 2 milyon euro kazanan futbolcu gülemez çekirdek çitleyemez" demeye getirmiştir. burada da galatasaraylı oyuncuları kasdetmiştir. bahsettiği oyunculardan biri taraflı tarafsız herkesin türkiye'nin en iyi forveti dediği baros diğeri de sezon başında avustralya liginde aldığı yıllık 4 milyon doları reddedip galatasaray'la garanti 1 milyon dolar ve maç başı sözleşme imzalan kewell'dır. kendisi burada ernst'i örnek göstermiştir güya beşiktaş onunla maç başı sözleşme imzalamış ve bu yüzden her maçta oynuyormuş ve üstünede * çok iyi bir oyuncuymuş.**.

    --galatasaray bir önceki sezonun bundesliga mvp'sine yıllık 2 milyon euro veriyor bu çok oluyor ama fenerbahçe fransa gol kralına 5 milyon euro* verince bunda sıkıntı yok. galatasaray kariyerinde o meşhur ingiltere liginde yıllarca oynayan leeds ve liverpool'da efsane olan oyuncuya yıllık 1 milyon veriyor bunda büyük sıkıntı var, ama fenerbahçe kasap bilica'ya yıllık 1.8 milyon euro veriyor çünkü bilica bu ligin üstünde bir oyuncu.... bu mudur yorumculuk bu mudur duayenlik bu mudur altına imza atılacak rıdvan........
App Store'dan indirin Google Play'den alın