resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 1245
    galatasaray'da oynayan yabancıların yatarak kazandığı paralardan bahsederken fenerbahçe'deki yabancıların yatarak kazandıkları paralardan bahsedemeyen tarafsız yorumcudur. kimsenin kazandığı paraya laf etmek istemem ama kazandığı çuvalla paraya rağmen programlar dışında, kendisini ne kadar geliştirip neyi araştırıyor çok merak ediyorum.
    30 ekim 2010 galatasaray antalyaspor maçında ilk yarı dışında neredeyse hiçbir şey oynamadık hatta ilk yarıda bile antalyaspor'un altı pastan kaçırdığı 100'de 100 bir gol pozisyonu vardı. 2.yarıda ise bir anadolu takımı gibi kapandık ve şans bizimleydi. maç yine berabere bitebilirdi. bu açıdan şu anda teknik açıdan yerlerde sürünen ama bir arda, bir kewell, bir baros, bir elano döndüğünde mücadelesi yüksek bir galatasaray futbol takımının nerelere gelebileceğini hayal bile edemediği için takımın altını şimdiden oymaya başlamıştır. tabii servet çetin ve onun gibiler sağolsun malzeme de bol. zaten bu adam herhangi bir türk oyuncu hakkında yorum falan yapamaz. ancak daha önce bir maçını bile izlemediği yabancı oyunculara sallar. ne de olsa onların haberi olmaz. olsa da muhattap olmazlar. çünkü böyle adamlara laf anlatamazsın. sorsan kewell'dan da, baros'tan da daha fazla yıldız olduğunu iddaa eder. ama yine sorsan fenerbahçe'de oynarken sadece lig maçlarından bahseder. kendi oynadığı dönemde avrupa'da yediler bitirdiler ne de olsa takımını.
    belli ki 24 ekim 2010 fenerbahçe galatasaray maçından kalan acısı hala dinmemiş. bu adam bir takımı yerin dibine sokmaya çalışıyorsa bilin ki o takım doğru yoldadır. yeter ki o takımın bazı futbolcuları aklını başına alsın, yeteneği kadar oynasın, bize yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın