resim
Ömer Çatkıç
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 105
    anne düşmanı kaleci.

    eleman diyor ki ben gol yemediğim için bana küfür ediyorlar. hayır aslanım kimse sana gol yemediğin için küfür etmiyor. zira sen galatasaray'dan gol yemeyen tek kaleci değilsin. bir düşün bakalım neden sana küfrediliyor... acaba gol yemediğin için mi yoksa her top geldiğinde oyunu yavaşlatmak için elinden gelen bütün çirkefliği yaptığın, insanları tahrik etmek için akılalmaz saçma işlere girdiğin ve kazandığın bir maç sonrasında kapalının önüne gelerek gövde gösterisi yaptığın için mi?

    şahsen küfüre çok hoşgörüm yoktur hele ki annelere, sevgililere falan edilen küfürleri hiç onaylamam ve hatta küfür edilen insana - dikkat insan diyorum- üzülürüm. lakin sen öyle bir varlıksın ki sana küfür ettikleri zaman hiç acımıyorum. ve itiraf edeyim bu tezahuratlara katılmışlığımda vardır. hiç bir insanoğlu küfürü hak etmez derler ya hani, bunu söyleyen senin gibileri görmemiştir sanıyorum.

    sözün özü hakediyorsun arkadaşım.

    bu arada demişsin ya bana küfür edenler annelerine baktıklarında ben akıllarına geleyim diye. açık söyleyeyim hem sen geldin aklıma hem de annen.

    sen geldin çünkü kendimle gurur duydum, hiç anneme küfür ettirecek bir eylemde bulunmadım bu yaşıma kadar,

    annen geldi çünkü ona acıdım, senin yüzünden * bir organı çın çın çınlıyor...

    yok yok vazgeçtim. annene acımıyorum. adam gibi bir evlat yetiştirseydi de bu kadar küfür ettirmeseydi kendine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın