• 27
    7 senedir spor salonlarini asindiran birisi olarak arkadaslarimiza tavsiyelerde bulunuyum bnde*
    -- vucudunuzu tanimaya calisiyin, her hareketin insandan insana olan etkisi farklidir. en cok hissettiginiz hareketleri bulmaya calisin ama bench, squat veya lateral raise gibi hareketler temel exerciselardir..
    -- ne demis cuttler abimiz, eat right train smart sleep 10 hours a day yani arkadasim sadece hayvan gibi antrenman yapmak yetmez protein tozu alcaksin, gunde en az 5 yumurtaya (beyazi) vuracaksin. ayrica dinlenmek cok onemli, antrenmandan sonra elimiz seyimize gitmeyecek...
    -- butun kas gruplarinizi haftada en az 1 kere calistirmaniz gerekmekte, genelde 2 gun calisip 1 gun dinlenirim ama 1 gun calisip 1 gun dinlendigim zamanlarda olmustur..
    -- kaslarinizi sasirtin, her hafta ayni hareketleri yaparsaniz, vucut bir sure sonra hareketlere tepki vermez gelisemezsiniz. her kas grubunda en az 1 hareketi degistirin derim ben, onun haricinde super set yapin veya hareketleri combine edin, illa agir yapmak onemli degil, bazi hareketleriniz agirliga yonelik olmali bazi hareketleriniz cok tekrara kasi sasirtmaya yonelik olmali..
    --duzen ve sabirli olundukca vucudunuz illaki gelisecektir, bence en onemlisi bu sporu sevmek yani salona giderken off cekiyorsaniz bilinki bu sporu uzun sure devam ettiremeyeceksiniz, o yuzden baska bir spor dalina kaymanizi oneririm...
App Store'dan indirin Google Play'den alın