resim
Andrew Thomas Carroll
Takım:Reading
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.93
Uyruk:İngiltere
  • 9
    tam bir avrupalı pivot gibidir bu genç adam.

    fiziği güçlüdür, uzundur, yapılıdır ve ağır gözükür. ama işin fundamentalini o kadar iyi biliyordur, ayak oyunlarına o kadar iyi çalışmıştır ki ceza sahası çevresinde sırtı dönük top aldığında en filinta gibi, çevik, hızlı savunmacıyı geçerse şaşırmayın derim. yani ağır görüntüsünün altında aslında fiziğine göre oldukça da seri, çevik bir adam vardır.

    ayrıca avrupalı pivot örneğinden aynen devam etmek gerekirse, sahaya hakimdir. kim nereden ne koşu yapıyor, görür, farkındadır. ceza sahasında sıkışan topu kanatlara açmakta çok iyidir. vücudunun dengesinden bahsetmeye gerek bile yok sanırım. ayakta kalmayı her şekilde başarıyor sırtı dönük mücadelelerde. tıpkı üzerine double-team'i çeken bir pivot gibi topu müsait yere çıkarabilecek kadar da hakimdir ayaklarına.

    newcastle'ın premier league'e dönüşünde inanılmaz büyük bir rol oynamıştır. ve bu da ingiltere standartlarındaki bir yükselme mücadelesini göz önünde bulundurursak oldukça iyi bir tecrübe demek. zaten sadece newcastle'ın 9 numarasını taşıyor olmak bile büyük bir yüktür, ve bunu taşımak da bir olgunluk gerektir.

    newcastle'ın kolay kolay bırakacağını sanmıyorum, eğer newcastle'da işler iyi gider ve ligde kalmayı sürdürürse kendisi de bir süre daha kalmak ister takımda. ama chelsea ve liverpool'a yakın görüyorum ben kendisini. ferguson almaz, wenger'in de tarzı değil. hoş chelsea de lukaku'yu aldı. amaan neyse, yolu açık ha. önümüzdeki 10 yılın en önemli forvetlerinden birisi olacak. tabii o kadar uzun boyu yaşayacağı diz sakatlıklarını vs'yi atlatmasını biraz zorlaştırabilir, bu tip bir problem yaşamazsa diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın