resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1001
    rijkaard gittiğinde sırf adnanlar ağızlarının payını alsınlar diye en azından belli bir süre takımın başına getirecek teknik direktör bulamasınlar istemiştim. nitekim fatih terim görevi devralmayı kabul etmedi. rijkaard'ın yollandığı bir takıma, sezon ortasında yabancı bir hoca getirmek imkansıza yakın. adı geçen türk teknik direktörler galatasaray'ın yükünü kaldırabilecek kapasitede değil. gelseler de 3-4 haftaya takımı daha da batırırlardı. olan her şekilde galatasaray'a olacaktı yine. takım, kulüp, taraftarlar daha da zarar görecekti.

    hagi'nin galatasaray için yaptıklarını hepimiz biliyoruz. ama galatasaray onu ne zaman çağırırsa göreve hazır bir şekilde, koşa koşa yine bize gelmesi inanılmaz bir durum bence. hagi'yi romanya'nın büyük takımlarının da istediği ama teklifleri futbol okulu yüzünden kabul etmediği yazılıp çizildi. hagi kendi ülkesinde hem futbol okulunu, hem de bir futbol takımını idare edemez miydi? bal gibi de yapardı iki işi birden. fakat türkiye'den, galatasaray'dan bir teklif geliyor, ailesinden, ülkesinden, oğlunun doğum gününde oğlundan uzakta olmak pahasına herşeyden vazgeçip geri geliyor hagi bize. ki bu galatasaray ne avrupa'da var bu sene, ne de ligde umut verici. ee o zaman niye geldi hagi buraya diye düşünüyorum. aklıma tek bir cevap geliyor:

    hagi bizim onu sevdiğimiz kadar seviyor bizi. bizim için nasıl söz konusu galatasaray olduğunda gerisi teferruat ise hagi için de aynı demek ki.

    karşılıklı sevgiden daha güzel birşey var mı zaten bu dünyada?

    aylar önce şöyle bir şey yazmışım:

    (bkz: #278177)

    rijkaard'ın gidişiyle bir afallama çukurunun içine düşmedim değil. yeni yeni anlıyorum hagi'nin geldiğini, yeni yeni o mutluluğu tam anlamıyla yaşamaya başladım. yönetim'e rijkaard'ı yolladıktan sonra çenemizi kapatacak tek adam olan hagi'yi getirdikleri, kötü emellerine 10'u alet ettikleri için hala kızgınım ama 10'u tekrar antrenmanlarda, yedek kulübesinde, sahanın kenarında görmek kadar büyük bir zevk de yok.

    umarım bizde hakettiği başarıyı bulur. en büyük olmak, en başarılı olmak galatasarayımıza çok yakışıyor ama hagi'yle birlikte başarılı olmak böyle nasıl desem...tadından yenmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın