• 13
    türkiye'de yapılmış en iyi tribün marşı olduğundan şüphem bile yok. kontra falan bunlar tribün dinamiklerinde normal şeyler de, bestenin aslını ve kontrasını karşılaştırmak pek de mümkün değil. yani karşılaştırılırsa da durum galatasaray adına çok iç açıcı olmaz.

    bir tarafta "bir umudum sensin anliyor musun" diğer tarafta yok götünden kan almaya geldik, yok ananı şaapmaya geldik. aman ne yaratıcı, nasıl bulunmuş bu sözler? biz arkadaşlarla alkollüyken sevdiğimiz sevmediğimiz kişilere besteler yapar eğleniriz zaman zaman, onda bile ilk akla gelen sözler bunlar olduğu için hiç söylemeden geçeriz. adamlar bestenin en güzelini yapmış, galatasaraylı da olsan fenerli de olsan aç dinle yani o derece, çıkıp ilk akla gelen küfürlerle doldurup kendilerine yöneltmek şaşırdığım bir şey değil, ama "işte beşiktaş'a kapak" misali yakıştırmalar biraz şaşkınlık verici.

    bizim de az çok güzel marşlarımız var, çok sevgili taner yılmaz'ın tribünlerde de söylenen bestesi şereftir seni sevmek tüyleri diken diken eder mesela, ama beşiktaş'ın bu son yaptığı çok sıradışı güzellikte, kabul etmek lazım. daha güzeli yapılır söylenir mi? yapılır yapılmasına da...
App Store'dan indirin Google Play'den alın