resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 950
    dosta güven düşmana korku veren adam;

    hagi korkutuyor
    ünlü f.bahçeliler, hagi'nin göreve gelmesinin ardından derbi tahminlerini revize etti
    evet, beklenen gün gelip çatıyor.. dünya derbisine sadece 24 saat kaldı.. hafta başında görüşüne başvurduğumuz tüm g.saraylılar, derbinin “tarihi bir farka” sahne olacağı yönünde görüş bildirmişti. ancak, o dönemde bir hocası bile olmayan g.saray, hagi’yi göreve getirdi, şimdi de yaralarını sarmakla meşgul.. hatta buna göre “hagi’li g.saray, f.bahçeliler’i tedirgin etti” bile diyebiliriz..

    iddaa oranları f.bahçe galibiyetine 1’e 1.5, g.saray’a ise 4.2 veriyor. yani ilk kez bir derbide bir takım bu kadar “banko” gözüküyor.. ama bizim konuştuğumuz ünlü f.bahçeliler hiç öyle düşünmüyor

    ali şen: bu sefer g.saray favori

    bu hafta g.saray türbülansa girdi. rijkaard görevden alındı. eğer rijkaard kalsaydı, şalteri indirilmiş olan g.saray farklı kaybederdi. rijkaard’ın yerine hagi geldi. işte bu, tüm dengeleri altüst etti. hagi g.saray’ın şu an kadrosunda bulunan tüm yıldızlardan çok daha büyük bir yıldız. barcelona’da, real madrid’de oynadı. g.saray’la avrupa şampiyonluğu yaşadı. böylesi futbolu bilen, futbolcuya nasıl davranacağını bilen, g.saray’ın dinamiklerini bilen birisi şimdi indirilmiş şalteri yukarı kaldıracak. bu durum da son 10 yıldan bu yana ilk kez g.saray’ı kadıköy’de favori kılıyor. g.saray kazanır, beraberlik ise bizim g.saray’ı yenmemizden daha büyük ihtimaldir. f.bahçe’nin kazanabilmesinin tek bir koşulu var. niang, dia ve stoch’un iyi oynamaları. çünkü bu üç yeni futbolcu derbinin atmosferini bilmiyor.

    şansal büyüka: “banko f.bahçe” diyemem

    kadiköy’e rijkaard’lı g.saray gitseydi, “banko f.bahçe” derdim.. hagi’li g.saray gittiğine göre, o ‘banko’ lafını kaldırıyorum.. ama f.bahçe’yi gene favori görüyorum.. ancak şöyle bir durum var: g.saray kaybederse bu sıradan bir olay olur.. çünkü zaten 10 yıldır kaybediyor.. ancak f.bahçe puan verirse olay olur.. böyle baktığınızda f.bahçe gerilime girebilir.. ayrıca her hoca değişikliğinde, bir takım 2-3 haftalığına olsa bile yeni bir heyecan kazanıyor.. bu bakımdan f.bahçe’nin işi -rijkaard’lı g.saray’a oranla- hagi’li g.saray karşısında daha zor gibi geliyor bana.. son 3 haftaya baktığımızda f.bahçe hem yıldızlarıyla hem takım oyunuyla öne çıkıyor.. dia, niang ve oynarsa stoch üçlüsüne arkadan gelecek emre-topuz desteği g.saray’ı sıkıntıya sokabilir.. hele arda’nın olmadığı g.saray’da.. baros da oynamazsa 11. yılın galibiyeti de gelebilir.. her türlü şart f.bahçe lehine olsa bile, bu zor şartlara rağmen g.saray’ın puan alması sürpriz sayılmamalı..

    ertuğrul özkök: işimiz şimdi daha zor

    f.bahçeli olduğum halde ben hagi’yi hep bir idol olarak gördüm.. bu adam bende hep pozitif duygular yarattı.. ve hagi türkiye’de futbol oynuyor diye hep mutlu oldum.. yani biz bütün f.bahçeliler kabul edelim ki, hagi’nin bir büyüsü var.. futbolda “psikolojik konjonktür” diye de birşey var.. bu durum, derbilerde sandığımızdan daha büyük rol oynuyor.. ben yine f.bahçe’nin kazanacağını düşünüyorum.. ama şu düşünceye de katılıyorum: işimiz bir hafta öncesine oranla daha zor.. bu yıl f.bahçe’yi beğeniyorum.. bakın, ben daum’u her zaman için beğendim, aykut geldiği zaman da açıkçası kafamda soru işaretleri vardı.. ama takım tahminimden daha iyi gidiyor.. ayrıca eskiden olduğu gibi aynı şeyi söylüyorum, aziz yıldırım’ın da bu takıma çok büyük katkısı var.. derbiler öncesi hiçbir zaman büyük konuşmamak gerek.. 10 yıldır f.bahçe kadıköy’de sürekli kazanıyor olsa bile, 11. yılda sürpriz de olabilir..

    kaynak hürriyet
App Store'dan indirin Google Play'den alın