• 45
    ne yazık ki kadroları karşılaştırdığımızda bu kadar fark olmasa da mağlubiyet almamızın sürpriz olmadığı maç. oyun kurucusuz bir takımız ve rakibin oyun kurucuları en iyi 2 yerli oyuncu. istediğin kadar yıldız getir fenerbahce'nin 3 yerlisi nevriye-birsel-esmeral'ı bozmadığımız sürece tek maçlık kupalarda belki bi şansımız olur ama şampiyonluk yolunda hiç ümidimiz olmasın.

    maçın tatsızlığı bir yana maçın sürekli olayla geçmesi de başka bir olay. ilk kavga benim de bulunduğum saha içi orta tribünde çıktı. en az 55 yaşında olan kel bir fenerbahce taraftarı sürekli el haraketinde bulununca bizim taraftan bir kaç kişi üzerine yürüdü ama amcamız yerine oturdu. daha sonra üzerine yürüyen galatasaray taraftarları dışarı çıkartılırken o herif orada tutuldu ve ikinci yarı aynen her sayıda orta parmağını ve kollarını kullanarak orayı tahrik etti. hadi anladık fenerbahce'lisin , çirkefsin ama yaşından utan be herif.

    daha sonra skor açılınca da bizim taraftar ne yazık ki sahaya madde attı ve taraftarlar dışarı çıkarıldı. saha içindeki taraftarlara dokunulmadı ama bizim de o saatten sonra durup kupa seramonisini izleyecek halimiz yoktu. biz de çıktık. umarım yenilmeyi de öğreniriz.

    sultanların canları sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın