• 65
    şimdi ben sözlükte bu adam hakkında yazıyorum ya, istediğimi yazsam sözlüğün başı belaya girer. suratına söylesem, adam tutup beni döver. rijkaardlı galatasaray döneminin en rahatsızlık verici sözlerine imza atmış erdemli şahsiyetim benim. bunlar yine klasik geyiklerine devam ederken biri çıktı; "e rijkaard da tazminat alırken galatasarayla anlaşır, orta yolu bulurlar; fazla masraf olmaz" dedi, der demez bizimki atladı: rijkaard öyle davranacak kadar erdemli mi?

    serhat erdem'e söylüyorum, "rijkaard'ın aldığı paralar haram zehir zıkkım olsun, çoluğundan çocuğundan çıksın" diyen sözlükteki koca karılara da gitsin: rijkaard'ın * alacağı tazminat tamamen yasaldır, tamamen erdemlidir, tamamen helaldir. şimdi sen bu adamla haziran 2009'da 2 senelik sözleşme yaptın mı? sen bu adamın asgari 2 senelik planını senin takımının üzerinde kurmasına neden oldun mu? sen bu adamı 2 seneliğine bağladın mı? o yüzden aldığı paraya tek laf edemezsin.

    bir ev almaya karar verdiniz diyelim. gezdiniz dolaştınız, 120 bin liralık bir evi almaya karar verdiniz. ev sahibi 2 bin lira kapora istedi, verdiniz. sonradan o evin depreme dayanıklı olmadığını öğrendiniz. almaktan vazgeçtiniz. ne olacak sizin kapora? ev sahibine gidip de "ver arkadaş benim 2 binliği" diyemezsiniz. haram etseniz, adamın evini bir süreliğine kendinize bağladığınız için haram edemezsiniz. belki siz ev sahibiyle konuştuktan sonra daha iyi bir müşteri o eve talip olacaktı? neyse, olan oldu artık. istediğiniz oldu, rijkaard gitti. artık o midenizden değil de beyninizden gelen iğrenç ağız kokunuzu başka mecralara yönlendirin rica ederim. bak, yeni hoca gelecek. yeni ufuklara yelken açacağız. daha "bu hoca filan değil yeaa" diyeceğiniz yeni hedefler çıkacak ortaya. onlarla uğraşın şimdi.

    takıma bu kadar yeniçeri koyup da bir şeyhülislam koymayı nasıl olur da akıl edemedik; düşün düşün içinden çıkamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın