resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 802
    bu adamın galatasaray'ın başına geçmesini dogru dürüst yorumlayamıyorum. adını duydugum an heyecan basıyor, ortaokulda uyumadan önce izledigim şampiyonlar ligi maçları aklıma geliyor. cocuk aklımla delirdigim, ertesi gün bagıra cagıra yorumlayıp sınıf arkadaslarıma atar yaptıgım maclar. seviniyorum. o günleri birazcık olsun tekrar yaşarız diye. mutlu oluyorum. deliriyorum lan. bi keyif sigarası yakıyorum.

    sonra üzülüyorum. 3-4 mac sonra ekrandaki vasıfsız insanlar tarafından acımasızca, basitce eleştirilecegi aklıma geliyor. kendini taraftar olarak görenlerin gün gelip tribünlerden "hagi istifa." diye bagıracagı aklıma düşüyor. sonra da en fazla 1 bucuk 2 sene sonra takımdan gönderilecegini. "hagi futbolcu olarak efsaneydi ama hocalıgı berbat." diye agızlarda sakız olacak lafları. kaldıramıyorum bütün bunları. keyif sigarası efkâr sigarası oluyor.
    gelme be hagi. belki çok geç artık gelmemen için ama gelme istiyorum ben. ziyanı yok. takımı isimsiz biri yönetsin bu sezon. 12. 13. sırada bitirelim ligi. ama en azından şu durumda gelme. bu medya, bu taraftarın içindeki bazı ipe sapa gelmez adamlar seni de mahveder. gün gelir, seni günü kurtarmak için takımın başına getirenler gene günü kurtarmak için sessizce gönderirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın