• 34
    - kalın ve uzun oyuncuları tutmakta zorlanıyoruz. andric kalıbının gerektirdiği sertliğe ve mücadeleye girmediği için kalın ama fazla özelliği olmayan james thomas bile pota altımıza zor anlar yaşattı. bi' tane kalın uzun, geç kalmadan. lütfen.

    - takımın maça savunmada çok istekli başladığını ve bu dakikalarda savunmayla birlikte hücumun da geldiğini söyleyebilirim. oktay hoca anladığım kadarıyla savunmada herkesten maximum istiyor. yıllardır izlediğimiz ancak savunmaya pek takılmayan tutku bile yerdeki topa atlıyor, mücadelenin kralı veriliyor.

    - savunmayla birlikte gelen hücumlarda taraftar desteğini de arkasına alan takım hücumda topu inanılmaz paylaşıyor. burada da aslan payı tutku, haluk, evren ve shumpert'in diyebiliriz, oyun zekalarıyla hücumu gayet güzel idare ettiler.

    - ancak 2. periyodun sonlarında başlayan erdemir atağı özellikle 3. periyotta canımızı sıktı. 2. periyodun sonlarında attığı 3 el üstü üçlükte de başarılı oldular ve bir anda kopacak maç tek hanelere indi ve bu da doğal olarak erdemir'i canlandırdı. 3 el üstü üçlüğün ikisini atan beren kavaklıoğlu'nu da ateşi yakan isim olarak gösterebiliriz. onlar üçüncü çeyreğe özellikle savunmada çok istekli başlarken shumpert'ın aksamasıyla biz kolay sayılar yemeye başladık ikinci yarı başında.

    - savunmada aksayınca hücumda da kepenkleri kapadık bir anda. özellikle guardlarımızın aksadığı dakikalarda erdemir iyice yaklaştı ve fark bir ara 1 sayıya kadar indi. bu dakikalardan sonra bizi uyandıran ise rochestie'nin biraz da sistem dışına çıkarak attığı üçlükler oldu. 5/5'le oynayan amerikalı belli ki kendini iyi hissetti bu şutları atarken ama girmemesi durumunda oktay hocadan yiyeceği fırçayı da düşünmesi lazım.

    - genel olarak maça bakmak gerekirse savunmayla hücumu beraber yapıyoruz ya da yapamıyoruz. eğer savunmada iyisek hücumda da o güvenle topu çok iyi paylaşıyor yok savunmada düştüysek bu hücuma da ciddi şekilde yansıyor. onun dışında andric'in yerine ermal'in ilk 5te başlaması kesinlikle daha akılcı olur. andric takımın sırıtan az sayıdaki oyuncularından biri. göksenin'i çok beğendim dün, evren'in yedeği olarak artık kesinlikle kendisine güveniyorum. ayrıca göksenin savunmada bu katkıyı verdiği sürece caner topaloğlu'nu daha az oynatabilir, böylece hücumda da bir kişi eksik kalmış olmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın