• 2653
    uzun zamandır takip ettiğim ve son zamanlar hiçbir keyif almadığım oluşum.

    sürekli olarak tartışma , kişileri ve fikirleri eleştirme , gruplaşma yaratıp diğer insanlar için "bu herif hıyar bunu sevmeyelim" durumu mevcut. kim ne derse desin ben burada fikirleri konuşmak , yanlış olanları eleştirmek istiyorum. bunun yanında hakkı olanı elbette överim ve haksız olanı tabiki yererim. servet çetin futbolcu olabilecek kapasitesi olmayan biriyse elbette "servet futbolcu bile olamaz" yazarım. tabi bütün bunları yaparken küfür etmek ya da tutarsız şeyler yazmak hoş değil. işte bu durumda bazı dengesizlikler görülüyor :

    rijkaard'ı sevmezsin ayrı konu. fakat rijkaard mustafa sarp'ı oynatıyor diye bunu onun insiyatifi sayarsan ben sana futbol içinde bir yorum yapamam çünkü bir insanın elinde 4 armut varsa elma yiyemez , bunu bilecek yaşta olman gerek. ha şunu dersin ; rijkaard şu taktiği bence şurada yanlış yaptı , o zaman fikirleri tartışırız. yoksa bende çıkıp "rijkaard arda'yı neden oynatmadı ?!" diyeyim arda'nın sakat olduğu hafta.

    o yüzden birileri sırf diğerlerini tanıyor , seviyor diye şak şak yapmazsa , mantıklı yorumlar desteklenir diğerleri ayırt edilirse burası daha güzel olur. lakin allah için kimse gelip "barış özbek aslında iyi onuyor" ya da "servet yürekten oynuyor o yeter" demesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın