• 13
    2012'ye kadar londra o2 arena'da yapılacak.

    2010'da düzenlenecek finallere soderling katılması da kesin gibi bugün federer'i yenseydi garantileyecekti. soderling haftaya iki numaralı seribaşı olarak ülkesinde oynayacak, londra'ya gitmeyi garantileyecektir.

    soderling'in arkasında şu an sırayla berdych, ferrer ve roddick var. 9. verdasco. altıncı berdych ile dokuzuncu verdasco arasında sadece puan 500 puan var. bir atp 500'lük turnuva kazanmaya bakar ki, kasım ayında verdasco, ülkesinde 500'lük bir turnuva oynacak. roddick'in artık sürpriz olmayan erken yenilgilerinden birini alması durumunda verdasco'ya londra yolu açılabilir.

    sıralamada avantajlı görünen berdych ise şu sıralar çok formsuz. stockholm'de gerekli puanları toplayıp londra'yı garantileyebilir ama erken elenmesi ihtimal dahilinde. 10. youzhny ekim ayında rusya'da iki turnuva oynayacak. londra için yarıştığı diğer isimler ise kasım başına kadar dinlenecek. önümüzdeki iki hafta youzhny için çok önemli. zaten geçen sene bu turnuvalardan birini kazanmıştı. geçen sene aldığı puanı koruması lazım. işler iyi giderse ona da londra yolu açılır.

    bu isimlerin dışında jürgen melzer'in de londra şansı var ama biraz zor. 8 kasım'da paris'te 1000'lik masters turnuvası var. her şey orada netleşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın