• 14
    şunu belirteyim ki bu bir kadın anısıdır. *

    yer: nevizade, kışın maç izlenen bir birahane

    maç: geçen sene son saniye golü ile berabere kaldığımız istanbul belediye maçı. *

    hava buz gibi, nezle hat safhada, hadi stada gidip iyice zaturre olmayalım diye kombineleri yakmışız, maç seyrediyoruz, iki kadın bir erkek.

    hakem bitime 1 dakika kala bizim faul ü görmedi, bir anlık konsantrasyon kaybı ile top kalemize yaklaştı ve kaleyi tam gören bir noktadan aleyhimize kıytırıktan bir faul çalındı, ilk küfrü o an ettim ama içimden ki nefret ederim bir kadın olarak küfürden.

    saçma sapan golü yedik ve bu sefer okkalı bir küfür çıkıverdi ağzımdan, 3-4 masa dönüp baktı bu sefer, tabii yanımızda bir erkek var, yalvaran gözlerle "nolur sakin ol" diyerek bakıyor. spiker saçmasapan bir yorum yaptı, zaten hakeme sinirliyim, spiker iyice cinlerimi tepeme çıkardı ve bu defa herkesin dikkatini çekecek kadar bağırarak küfür etmişim, tamamen kontrolümden çıkmış. o an diğer kız arkadaş da söyleniyor, küfrediyor, erkek arkadaş bizi apar topar çıkardı mekandan, kavga çıkacak diye korktu sanırım:)

    aradan bir hafta filan geçti yanılmıyorsam, mekan yine aynı. bu defa antalyaspor ile maç, 2-0 dan 3-2 ye gelmiş maç, comeback yapmışız, ama yine son saniyeler, gol yeriz diye tırnaklarımı yiyorum. bu defa erkek arkadaşım maçı filan bırakmış, ellerimi tutmuş "aşkım gol yersek küfretme tamam mı?" diye rica ediyor. gülmekle ağlamak arasında kalıp, kahkahayı bastığımı hatırlıyorum.

    neyse bu anı konsepte pek uymadı, kadınların futbolu bilmediklerinden, izlemediklerinden dolayı, daha farklı saçmaladıkları bir anı yazmak gerekiyordu sanırım, uysa da yazdım, uymasa da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın