resim
Erman Toroğlu
Görev:Eski Hakem
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 242
    daha önce yaptığım tanımı baya bir öteye götürmeyi başarmış boş nefes anteni. * ne demiştim ben peki? türkiyenin en büyük düdüğü demiştim, az demişim.

    kendisine olan nefretim her geçen gün artsa da, istemeden de olsa aslında bir şeyi başarmıştır.

    kendi taraftarının sırt çevirmeye başladığı, bıdı bıdı yaptığı, beğenmediği, şımardı dediği, her hareketini eleştirdiği, savunanların kör ilan edildiği kaptanımızın; camia, taraftar ve hatta tüm futbol camiası tarafından ''tek ses'' olarak desteklenmesini sağlamış oldu.

    ardaya sahip çıkılmasını sağladı, onun yalnız olmadığını gösterme fırsatı verdi. bunun için kendisine teşekkür edecek değilim. bu kadar seviyesiz bir insanın yaptığı şerefsizliğin * * sonucundan gelecek hayırı ben istemiyorum.

    işte size marka değeri. son yıllarda yetişmiş en yetenekli, en gelecek vadeden oyuncuyu bitirme operasyonundaki son perde. batıyor bu adamın türkiyeden çıkması.

    sonra diyoruz ki mesut'a bak almanyayı seçti. bir daha düşünün be kardeşlerim, hata mı yaptı. mesut almanyayı seçerken bir gol atılınca hüngür hüngür sevincinden ağlayan türk insanına sırt çevirip seçmedi. işte bu düdük ve bunun gibiler yüzünden seçti. hadi ona çemkirelim, hadi ardaya çemkirelim. sonra birisi düşünsün, ulen kendi taraftarı bile yuhalıyor bu adamı, ben şimdi öyle bir şey diyim ki ülke sallansın diye.

    meydanı boş sanıyor bu adam. haksız da değil... *
App Store'dan indirin Google Play'den alın