resim
Guus Hiddink
Görev:Danışman
Takım:De Graafschap
Yaş:77
Uyruk:Hollanda
  • 187
    yahu arkadaş nedir bu sizdeki eziklik psikolojisi. hiddink bu takımı da bu ülkeyi de ciddiye almıyor. bunu anlamak için 2 sene daha beklemek mi lazım. peki bekleyelim. biz alıştık nede olsa 8 senede bir turnuvalara katılmaya, bir 8 sene daha bekleriz, ama siz bu eziklikten değil 8, 18 yıl geçse de kurtulamazsınız hacılar.

    hiddink dediğin adam türkiye'ye girişte vizesinin dolduğunu hava alanında öğrenen bir adam.
    http://spor.haberler.com/...ikti-2178837-haberi/

    ligin başından beri 6 tane maç izlemiş türkiye'de. 5 tanesi istanbul'da. capello ise bir hafta sonu 10 takımı izliyormuş ingiltere'de. daha neyi tartışıyorsun hacı. bırak bu ezik küçük emrah yorumlarını. bana mantıklı şeyler söyle. bulabiliyorsan savunulacak bir özelliğini söyle biz de savunalım adamı. neresinden tutarsan elde kalıyor.

    hadi bu adam bizi gerizekalı zannediyor eyvallah da burdaki yazarlar da mı böyle düşünüyor? yok lahm sol bek oynamış yok abidal sağ bek oynamış yok hamit sol açık oynamış. söylediğine önce kendin inanmayı dene, inanabiliyorsan gel buraya yaz. kulüp takımında bir oyuncuyu bir iki maç farklı pozisyonda oynatmak ile dünyada oyuncu kalmamış gibi milli takımda her pozisyonda farklı oyuncu oynatmak aynı şeyse eğer senle futbol tartışmaya gerek yok zaten. milli takım hocasının her zaman seçenekleri vardır, şapkadan bizon çıkarmasına gerek yok, şapkanın içine sıçmasın yeter.

    bu adam işini ciddiye almayan terbiyesizin teki. mağlubiyeti normal karşılayan bir adamın benim ülkemin milli takımının başında olmasına ben tahammül edemiyorum. her takımı yenecek değiliz elbet kaybettiğimiz maçlar da olacak ama sahaya futbol namına bir şey koymuyorsa ve işini ciddiye almıyorsa, ligdeki maçları takip etmiyorsa geçmişte yaptıkları beni bağlamaz.

    sen hala hıncal yazarsın rıdvan yazarsın, erman yazarsın. biraz hiddink'i yaz da hıncal'dan erman'dan daha fazla ne yararı var onu konuşalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın