• 244
    12 ekim 2010 azerbaycan türkiye maçı sonrası ntv'de türk futbolundaki sorunlar konusunda koyduğu teşhis* türk futbolunun ne kadar karanlık günler içerisinde olduğunu göstermektedir. hele bunu hiç düşünmeden onaylayan sergen yalçın ve herhangi bir tepki vermeyen güntekin onay'ı da görünce iş daha da vahimleşti. mustafa doğan'ı pek sallamıyorum zira biraz fasülyeden duruyor orada.

    ''türk futbolunun sorunu 1 milyon euro edecek bir futbolcuya 5 milyon euro verilip aradaki paranında paylaşılmasıdır. bu yolla gelen futbolcuların a takımları doldurması da alttan gelen genç yeteneklerin önünü kesmektedir.'' anlamına gelen sözler söylemiştir. bunun üzerine sergen yalçın ise menajerlik sisteminin bu sonuca yol açtığını belirtmiştir.

    şimdi sorabilirsiniz bunu ilk defa mı duyuyorsun arkadaşım diye. hayır tabii ki ancak herkesin bildiği böyle bir durumun artık tamamen kabullenilmiş olmasıdır beni rahatsız eden, futboldan soğutan. şebek yerine koyuluyoruz burada onadır isyanım. yenildiğimiz maç sonrası psikolojisi bozulan insanların yazdıklarını okuyorum burada, ayıptır yahu.

    'futbol asla sadece futbol değildir' diye de herkesin kullandığı bi laf var ya hakikaten öyle yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın