• 165
    öncelikle belirteyim birazdan söyleyeceklerimin kesinlikle yalnış anlaşılmasını istemem ancak biraz daha olayları kavramak adına sormak zorundayım..

    geçenlerde bir mesajım silinmiş, "öküz" dediğim için. bülent uygun'a demiştim sanıyorum. tamam eğer sözlük kurallarında varsa silinir ben de dikkat ederim buraya kadar sorun yok. ancak bakıyorum öküzden çok daha ağır hakaretleri hemen hemen her başlıkta görmek mümkün. art niyet olduğunu asla düşünmüyorum ama mesela erman toroğlu'na denenler öküzden daha mı kabul edilebilir bunu merak ediyorum.

    bir de bugün bir mesajım silinmiş, sebebi "önceki entrylere cevap" niteliğinde olması. özellikle bunu anlamakta çok zorlandım. yani sözlükteki muhabbetlerin çoğu birinin verdiği bir haber üzerinden gelen yorumlarla dönüyor. biri haberi yazıyor, muhabbetler ondan sonra dönüyor. yani tabii ki bana düşmez ama bu konuda biraz daha esnek olunsa çok daha güzel olur sanki.

    modlardan biri benimle özel mesaj aracılığıyla iletişime geçerse mutlu olurum, bu mesaj da kendi kendini yok eder sorun hallolduktan sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın