resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 773
    garip ithamlarda bulunuln oyuncu.

    1) milli takımdan prim almaması milli takımı bağlayacak bir yanı yok ama bunu galatasaraylı, trabzonlu , bayernli bir adam yapsa efendiliğinden bahsedilir. prim alması başarısızlıkla zaten yanyana getirilemez. kel alakadır.
    2) prime en az ihtiyaç duyan oyuncu olması onun prim almamasını yine açıklamaz. nihat'da sabri de arda'da hamit'de ve fazlası da bu milli takımda oynuyor. onlar için de aynı şeyi söylemek lazım o zaman.
    3) gitmeyi kafasına koymuşken sahada en çok çabalayan oyuncu olması düşündürücü. ona da kılıf uydurabiliriz tabi. biz "gitme" diye yalvaralım diye böyle oynuyor kerata.
    4) milli takımı para için seçen adamın milli takımdan bir gıdım para almamasıi, en azından öyle açıklama yapması garip. para için geldim ama formayı verin yeter.
    5) maç içinde yaptıkları onunla ilgili değil, hakemlerle, federasyon ve fenerasyonla ilgili bi durum. hocam beni at diye hakemin peşinden koşmasını mı bekliyorsunuz anlamadım ki. tamam gösterilmeyen kartlardan sonra bunlardan cesaret alıp daha fazla hakeme yüklendiği doğru. ama bunu ben de yapardım, sen de yapardın.

    arda ile emre karşılaştırması yapacaksak şu an kariyer açısından kötü bir tablo çıkar ortaya. futbol mevkilerini ve oynayış stillerini dahil etmiyorum bile.
    emre belözoğlu, ister sevin ister sevmeytin, bu ülkenin sistem futboluna en uygun oyuncusudur. hamit'ten ve nuri'den daha fazla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın