resim
Ufuk Selim Teber
Takım:SW Frankenthal
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:43
Boy:1.87
Uyruk:Almanya
  • 7
    --- alıntı ---

    spox: basarisiz yetenekten takimi yönlendiren oyuncuya olan degisiminiz hoffenheim'da gerceklesti. bunu nasil basardiniz?

    teber: uzun bir yolculuk sonucunda. 2006 senesi basinda dip noktaya ulastim. hicbir sey umurumda degildi. artik futbol oynamak istemiyordum. menajerim roger wittmann beni hoffenheim'a yerlestirebilecegini söylediginde sadece sunu söyledim: 'valla bayern münih mi, ücüncü lig takimi mi hic umurumda degil. ben futbolu birakmak istiyorum."

    spox: ne oldu da böyle düsünür oldunuz?

    teber: 2005 yazinda kaiserslautern'den türkiye'yedenizlispor'a gittim. o zamanlar motivasyonum üst noktadaydi ve kaiserslautern'de teknik direktör rene jäggi ile yasanan kaotik ortami geride birakmak istedim. denizli'de futboldan nefret etmeye basladim. takimda yalniz birakildim ve kesildim, cünkü türkceyi cok iyi konusamiyordum. esim de yalnizdi, cünkü sabah 8'den aksam 9'a kadar antrenman tesislerinde tutuluyorduk. ve bütün bunlar yetmezmis gibi, maasim ödenmiyordu, ve kadroya bile alinmayip, tribünde mac izler oldum, cünkü durumumdan sikayetci olmustum.

    --- alıntı ---

    http://tinyurl.com/38k6az8

    (bkz: mesut özil'in türkcesi)
    (bkz: gurbetci futbolculariyla almanci aksanlari yüzünden dalga gecmek)
App Store'dan indirin Google Play'den alın