• 7
    başlığı açtığımdan bu yana böyle bir korku vardı, şimdi turgay demirel sayesinde korku gerçeğe dönüştü. devamlı yazıyorum, turgay demirel denen şahıs o koltukta 1 dk. dahi oturmamalıdır. bu tür bir insan başkanlık yapamaz, maça 10 gün kala şehir değiştirilir mi yahu? bir felaket olur, bir terör saldırısı olur sende şehir değiştirirsin 10 gün kala ama boşu boşuna olmaz bu iş. mantık almıyor yahu, 10 gün kala şehir mi değiştirilir?

    herkes kendisini ona göre hazırlamışken şimdi kalkıyorsun maçı ankara'dan istanbul'a alıyorsun, hiç bir sağlam gerekçe yokken hemde. 2 sene önce dünya alem gördü tribünümüzü, ya ezici üstünlüğümüz olacağı için değiştirildi ya da çok sevgili ve haşmetli başkanımızın "nasılsa başkent istanbul olacak, en azından kupayı da buraya alalım" düşüncesiyle değiştirildi. başka açıklaması olamaz..!

    halbuki ankara'lı olarak kendimizi bu maça saklıyorduk, tekrardan aynı atmosferi oluşturacaktık. imkan olsa ta fizanda olsa gideriz ama şu şartlar da beni çok zorlayacak. üstelik benim gibi onlarca insan var.

    çok yazık gerçekten, adı üstünde "cumhurbaşkanlığı kupası" ülkenin başkentinde yapılır ama bizde kalkıp istanbul'da yapılıyor. bari kayseriye falan alsalardı da oradakiler canlı izleselerdi! turgay demirel denen federasyon başkanı hemen istifa etmelidir, bunu bu sözlükte defalarca dile getirdim. geçenler de kendisi hakkında kendi başlığında "eleştiri" yaptığımda entry'im silinmişti, umarım bu eleştiri de silinmez. çünkü hakediyor, hatta bunların fazlasını da hak ediyor ama yazamıyoruz işte. ceketini de al git turgay demirel!

    neyse, maça gelelim artık.

    artık 10 gün var*, takımı çok fazla canlı şekilde izleyemesem de kupayı alacağımızı düşünüyorum. sylvia fowles, ışıl alben, melisa can - nam-ı diğer michelle campbell - gibi oyuncular ile üstün gelen taraf biz olacağız, buna yürekten inanıyorum. diğer yabancılar da ısınırsa tam anlamı ile yine eze eze galip geliriz..

    son olarak;

    teekeeeer teeeeekeeeer, geçiyoruz turlarııııı. istanbul'da alacağız kupayıııı!

    p.s: tanım falan yok diyenler olabilir ve bu güzel yazı silinebilir, en iyisi ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım.

    tanım: hiç bir gerekçe gösterilmeden, ankara'dan alınıp istanbul'a verilen kadınlar cumhurbaşlanlığı kupa maçıdır ayrıca apdi ipekçi'de ışıl alben'in elinde yükselecektir o kupa!
App Store'dan indirin Google Play'den alın