resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 228
    yurdum medyası ve alman medyası sayesinde almanya türkiye maçı oldu bize mesut-türkiye maçı. bunun faydası da oldu. ilk yarıda varlığı yokluğu belirsiz şekilde gezdi mesut. gökhan'ın ikramlarından birinde sol taraftan kalenin dibinde volkanla birebir kaldığı pozisyon başka maç olsa o pası podolski'ye atmak yerine eminim ki kendisi atartı. alman milli takımını seçtiği için bende kızdım kendisine attığı golede 5 gol yesek mesuttan yemesek o kadar üzülmezdim lakin:

    yıllardır sen almancıyı sağılacak döviz olarak gör, hiç bir derdine derman olma. paralarınızı türk bankalarına yatırın memleketimiz kalkınsın de milliyetçilik duygularıyla oyna batık bankalarda,hayali holdinglerde paraları batsın destek cıkma öyle ya onların salaklığı o batırmasalardı. her yaz seni dövize boğsunlar fakat yazın yolda tatile gelirken,sırp polisleri, bulgar polisleri soyup soğana çevirsin senin konsolosluğun elçiliğin zerre kadar destek çıkmasın. sana vermek dısında senden bir şey istemeselerde sen hala destek çıkma!
    hayatında 3 yada 5 defa türkiye gelmiş senden hiç bir şey görmemiş mesut'a gel bizim oyuncumuz ol de.olmayınca da vatan haini başka...

    mesut zincirin ilk halkalarından biridir devamıda gelecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın