• 121
    oynamicam oynamicam diyodum dayanamadım yine de oynadım. becoma a legend'a girdim. kendimi yaptım falan.

    neyse ilk başlarda kadroya bile giremedim. antreman maçlarında biraz kendimi gösterdikten sonra biraz da kendimi geliştirdilten sonra yedekten falan girmeye başladım. bu süreç 1 yıl sürdü orası ayrı.

    takımın başında mal bi menajer var. bildiğin daşşak geçiyo benimle. 2 maç üstüste gol attım, 2 maçta da gol attıktan sonra çıkardı beni. ondan sonraki maçlarda kadroda yokum. az önce bi maç yaptım beni 60'da aldı 64'de çıkardı. sonra da benim hakkımda yorum yaparken değerlendirmek imkansız çok az oynadı yazıyo. sorunların mı var hoca ya.

    dedim sorun bende mi acaba diyorum ama her şey normal, ilk başta kendimi kanat forvet yaptım, sonra forvet oynayabilir yaptım kendimi 2 pozisyonda oynayabiliyorum. paso şut, pas, omuz çalımı falan çalıştırıyorum kendimi. ayrıca antremanlarla hızlı koşar zımbırtısından da yaptım.ama yok.

    o kadar kendimi forvet göstermeme rağmen kodumun hocası beni 2 kere sağ bek, 3-5 kez kanat, 10-15 kere de ön libero oynattı. yeter lan diyorum. dalga mı geçiyosunuz lan benimle!

    edit : imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın