• 1391
    tt arena yeni aslan yuvasıdır. bizimdir.

    yeni stadımız yapısı itibari ile galatasaraymıza yakışan bir stad olacaktır. konum olarak verilen sözle (metro ile ulaşım vs) tutulursa sorun teşkil etmeyecektir. ancak isyanım var ulan!

    fenerbehçe şükrü saraçoğlu stadı şehrin göbeğindedir. peyder pey yıkılık büyütülmüştür. bjk inönü stadı şehrin göbeğindedir. peyder pey büyütülmüştür ve hatta ibb tarafından resmen yıkılıp yeniden inşâsına izin çıkmıştır. ya bizim ali sami yen'imiz hangi gerekçelerle yendien yapılmadı tekrar bi hatırlayalım.

    1. şehiriçinde trafiğe neden oluyor başka bir yere konumlandırılması daha uygun olacak (ibb ve şişli belediyesi) ulan yerine yapmayı düşündüğünüz ticaret merkezi hergün trafik oluşturacak. bizim maçlarımız 15 günde 1 oluyor ve çoğunlukla hafta sonu oynanıyor. bumudur trafiğe çözümünüz. bir efsaneyi yıkıp yerine ticaret merkezi yapmak mı?

    2. likör fabrikasının bulunduğu arazinin bize satılmaması. yine aynı işgüzarlar söz konusu galatasaray'ımıza yeni bir stat olunca araziyi vermediler ancak ticaret merkezi için hemen arazinin toki ye devri gerçekleşti. üstelik daha tt arena bitmeden samiyen yıkılmadan.

    galatasarayımızın kurucusu ali sami yen'in adını taşıyan statdın yeniden ve modernize edilerek yapılmasına izin vermeyenlerin bahanelerini yukarıda sıralamıştım. lan bu işgüzarlara bu menfaatçilere isyan etmemek mümkün mü? bir efsaneyi türlü bahanelerle yok etmelerine isyan etmemek mümkün mü? yabancı takımların cehennem olarak nitelendirdiği ve korkudan titreyerek çıktıkları sahayı yıkanlara hatta izlerini taşımasın diye yerine ticaret merkezi yapanlara isyan etmemek mümkün mü?

    ve bütün bunlar olurken iyi bir anlaşma yaptık diyerek sadece maddi çıkarları gözeten yönetime isyan etmemek mümkün mü? evet galatasaray'ımızın maddi menfaatine yarayan bir anlaşma gibi görünen bu durum manevi değerlerimize ve her zaman gururla konuştuğumuz tarihimize sahip çıkmayan yönetime isyan etmemek mümkün mü?

    sorarım size renkdaşlarım bir gün çocuğunuz olacak torununuz olacak sizin olduğu gibi rakip takımın taraftarlarının da olacak ve bunlardan sizin yakın arkadaşlarınızın da olacak. ve onlar stadlarındaki başarılarını (bizi yenmeyi başarı adlettikleri için daha fazlası zaten olamaz onlar adına) anlatırken torunlarına siz aldığımız uefa kupasını o kupaya uzanırken oynanan maçları bu statta oynamadık çocuğum derken vicdanınız sızlamayacak mı?

    tt arena bizimdir. yeni aslan yuvasıdır. ama keşke samiyen bizim kalsaydı. keşke onun yerinde güzel bir stad yapılsaydı ve adı yine ali sami yen olsaydı. bir kapısına metin oktay bir kapısına adı verilseydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın