• 100
    yakında arkadaşlara karşı oyunlar başlayacak. hangi takımı almalıyım düşüncesi başlamıştı.
    uzun süredir man utd ile oynuyordum. ancak ronaldo'suz, tevez'siz man utd'nin tad vereceğinden şüphe duydum.
    real madrid ikinci aklıma gelendi, ronaldo vardı bir defa. bir kaç maç yaptım ama ne bileyim havasına giremedim. gücüne rağmen, eğlenemedim.
    barcelona zaten bir şık değil, çünkü en sık oynadığım arkadaş asla barcelona'dan başka takım seçmez.
    man city mi olsa dedim, yok ısınamadım.
    öyle mi böyle mi derken, buldum takımımı, gerekli transferleri de yapınca aslanlar gibi oldu. öyle ki, oynarken son derece keyif aldığım gibi, yedekte bekleyen adamlara, ah şunları da oyuna alabilsem diye bakıyorum.
    sert, savaşçı, teknik, bitirici ve keyifli.
    bu takım ac milan.
    taktik ekranında en doğru oyuncuları bulmak için zaman harcadım baya.
    kalede abbiati. stoperde nesta-tiago silva. beklerde bir kaç deneme yaptım, solda zambrotta sağda antonini en iyileri. sokratis default olarak başlıyor, önce jankulovski denedim ama antonini cidden fark ediyor.
    tek dmc, kesinlikle seedorf. nedir o öyle? sahanın her yerinde, fizik desen aslan, yorulmuyor, paslar şutlar süper. gattuso malesef hayli vasat.
    iki orta saha, biri box-to-box tarzı biri tam hücuma dönük. buralarda çok deneme yaptım. üzüle üzüle flamini ve ambrossini'yi yedek klübesine gönderdim. pirlo'yu göbeğe yerleştirdim. ronaldinho ise ileriye dönük olarak bekliyor. pirlo tam bir hayvan. uzaktan kaleye vurmak apayrı bir zevk onunla. roni zaten roni.
    ileri üçlü, klasik barça 3'lüsünden biraz farklı şöyle ki; pirlo sol tarafta oynuyor ve sağ yanındaki roni'ye göre daha geride, sol taraf boş kalıyor. buraya ss mi dersiniz, wing forward mı dersiniz, direk left midfielder mi dersiniz, tam o kesişime robinho'yu bıraktım. gol bölgelerinden biraz uzak kaldı ama mükemmel top taşıyor ve pozisyon hazırlıyor.
    ronaldinho daha rakip ceza alanına yakın olduğundan tam sağ açığa pato. pato'yu önce tek forvet ileri koymuştum ama sağa alınca çok sevdim. rakip defansı hallaç pamuğu gibi atıyor.
    tek forvet, ibrahimovic. yedeği inzaghi. maç içinde duruma göre roni kanatlara alınıp ortaya ambrossini girebilir falan bir sürü opsiyon var.

    aralıksız 10 civarı maç yaptım. yavaş yavaş rakipleri zorlaştırarak. (en zorun bir alt seviyesinde oynuyorum her zaman) bir iki maç kaybettim, hatta bir tanesini son 2 dakikada 2 gol yiyerek 2-1 kaybettim ama hepsinden keyif aldım. her bir oyuncu topu aldığında ayrı bir macera. pirlo ayrı bir alem, roni ayrı. seedorf'a ise bayılacaksınız.

    arkadaşın gelmesine çok kalmadı. son idmanları yapıyorum. bakalım neler olacak?
    milan'ı da tavsiye ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın