aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 575
    bir futbolcunun iyi olması için teknik, fizikli ya da atletik olmasının yeterli olduğunu sanan rıdvangillerin beğenmediği oyuncudur. pozisyon bilgisi, oyun zekası, liderlik özellikleri nedir bilmezler. ballack'ın neden chelsea'de oynadığına, ferguson'un fletcher ısrarına anlam veremezler.

    lorik cana xabi alonso kadar teknik değildir, viera gibi üstün bir fiziği yoktur ya da herhangi bir siyahi oyuncu kadar atletik değildir. belki şu ana kadar istenilen performansı verememiştir de. ancak bu adamı üstüne gelen rakibe karşı önünü açıp geri çekilerek kaçan mustafa sarp'la karşılaştırmak ve mustafa'nın sırf arada bir gol atıyor diye daha iyi olduğunu söylemek futbol cahilliğinden başka bir şey değildir. bu adam henüz 24 yaşında dünyanın en iyi önliberolarının yetiştiği bir ligde marsilya gibi şampiyonluğa oynayan bir takımda kaptanlık yaparken, mustafa sarp kim bilir kaçıncı ligdeydi ve bizim taktik yoksunu yerli antrenörlerimiz olmasa orada da kalacaktı.

    sonuç olarak lorik cana'yı eleştirelim, gösterdiği performansa kızalım ancak daha 7-8 ay önce arsenal tarafından istenen bu adama sarp'tan kötü diyenlere prim vermeyelim lütfen..
App Store'dan indirin Google Play'den alın