• 9
    gece serge pacome djiehoua başlığına yazdığı entry'de "muz" kelimesini kullandığı için yanlış anlaşılmış yazar. daha öncesinde djiehoua'ya okunmuş muz yedirmişlerdi. onu hatırlayarak "muz ısmarlarım" demiştim.

    (bkz: #127927)

    haber linki: http://bit.ly/c2QJH5

    --- alıntı ---

    sepetler içerisinde getirilen muzları futbolcular yerken idmanı tamamlayan sergey pacome de muz almak için taraftarların yanına geldi. mehmet özdilek'e verilmek üzere getirilen çiçeğin arasından çıkarttıkları 'okunmuş muz'u kendi elleriyle serge'ye yediren taraftarlar, bu olayın anlamını gençlerbirliği maçından sonra açıklayacaklarını söyledi.

    --- alıntı ---

    ayrıca muz çocukluğumdan beri aşırı sevdiğim bir yiyecektir. durum bu olunca muz yazmak bana göre kötü bir şey olmuyor ama yanlış anlaşılabiliyor. kara tenli bir insanla muz bir araya gelince, her zaman eşit olmamalı ırkçılığa.

    umarım bu entry okunur ve yanlış düşünceler giderilir. hayatta en çok üzüldüğüm şey yanlış anlaşılma. dizilerdeki karakterler bile yanlış anlaşıldığında içim içimi yer. küçükken de öğretmen bir derslik basit ayakta durma cezası verse de, yaramazlık yaptığımı sandığı için çok üzülürdüm.

    edit: entry geri gelmiş. (bkz: #491840)
App Store'dan indirin Google Play'den alın