• 1
    gaziantepspor'u destekleyen taraftardır. kendi memleketim olduğu için bu konuda bir iki laf söylemeye hakkım olduğunu düşünüyorum.

    kesinlikle iyi gün taraftarıdır. büyük bir başarı gelmedikçe karabükspor veya sivasspor veya bucaspor maçlarında tribünleri doldurmazlar. kırk yılda bir galatasaray, beşiktaş bu sene için bursaspor, fenerbahçe maçlarında tribüne giderler.
    o maçlarda takımlarını mutlaka kazanmalarını beklerler. galatasaray'a, fenerbahçe'ye mağlup olmaları bu iyi gün taraftarlarına yönetim istifa deme hakkını verir. yeni değilse teknik direktörlerini yollama hakkını verir. zira para vermişlerdir maç için.

    çekirdekçi taraftarlardır. hep beraber ibne hakem çekmekten başkasını bilmezler. takımlarına destekleri maçın başında gazi...antep... diye bağırmaktan öte değildir. 20 eylül 2010 gaziantepspor bursaspor maçındaki gibi takımlarına büyük zarar verirler ve ulan bu takım haftaya seyircisiz oynar diye düşünmezler. çünkü takımlarına sahiplenme yoktur.

    asla forma almazlar. gaziantepspor maçlarında tribüne baktığınızda günlük kıyafetlerini giyen insanlar görürsünüz. gaziantepspor potansiyeline rağmen belki de en az forma satışı yapan takımlardandır. takımlarına verilecek parayı gereksiz sayarlar.

    bir de 27. dakika şovu diye berbat bir taklit var ki...

    yani özet geçince. spor toto süper liginin en kötü taraftar grubudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın